Слабоалкогольні напої

1

Слабоалкогольні напої це

Ці напої є дуже популярними в усьому світі через те, що в них міститься невелика кількість алкоголю і існує величезна різноманітність видів і смаків, тому кожен зможе серед них знайти кращий. До цього виду спиртних напоїв відноситимуться ті, в яких міцність зазвичай не перевищує 21% (але іноді є більше). Але є країни, де слабоалкогольні напої це ті, міцність яких не перевищує 28%. Тому при замовленні важливо враховувати цей момент.

Технологія виготовлення та склад слабоалкогольного напою

Напої з невеликим вмістом алкоголю виготовляються із застосуванням ректифікованого спирту високого очищення. А їх збереження застосовуються спеціальні ємності різного обсягу, які мають відповідати певним стандартам. Якщо потрібна ємність невеликого обсягу, це сталеві бочки або металеві фляги. Для контролю обсягу продукції застосовуються спеціальні автоматизовані прилади, встановлені перед точкою розливу, але перед пастеризатором, якщо він передбачений у технологічному процесі.

Головною складовою, щоб виготовити солодкі слабоалкогольні напої, є вода, яка має бути за характеристиками відповідно до встановлених нормативних стандартів.

Виготовлення слабоалкогольного продукту здійснюється за допомогою додавання різних компонентів у встановленому порядку:

  1. вода;
  2. сироп із цукру;
  3. рідкі консерванти;
  4. рідкі кислоти та барвники;
  5. ароматизатори та емульсії;
  6. вода для доведення до необхідного обсягу.

Отже не тільки вода впливає на якість продукції, а й те, які інгредієнти при цьому додаватимуться.

Перелічимо основні етапи виробництва слабоалкогольних напоїв:

  1. підготовка компонентів, які повинні відповідати певним характеристикам;
  2. змішування компонентів у необхідних пропорціях згідно з рецептурою напою;
  3. процес пастеризації, який забезпечує знищення бактерій;
  4. розлив продукції в тару – так виходять слабоалкогольні напої у банках, скляних чи пластикових пляшках.

Вигляд закупорювання, розливу та тривалості терміну зберігання напою буде залежати від певного способу виробництва, використовуваних методик та інших аспектів. Для різної сировини є величезна кількість технологічного обладнання та налагоджених ліній виробництва.

Купити слабоалкогольні напої гарної якості ви можете у нас на сайті winetime.com.ua за доступною ціною як оптом, так і в роздріб. Доставка здійснюється по Україні.

Різновиди неміцних та слабоалкогольних напоїв

Слабоалкогольні напої – види є найрізноманітніші, серед яких вина з винограду, лікери, мартіні, пиво та інше. Розглянемо докладніше деякі різновиди таких напоїв.

Вино

Такий напій виготовляється за технологією природного бродильного процесу винограду або іншого соку з фруктів. Ступінь міцності вин зазвичай буває від 10 до 17%. Вино може бути сухе, напівсухе, напівсолодке та солодке. Також випускається кріплене вино (міцність 17-21%), у процесі виготовлення якого до нього додають деяку кількість спирту. На такі слабоалкогольні напої ціни на нашому сайті є максимально оптимальними нарівні з високою якістю продукції..

Вермут

У такому напої як вермут алкоголю може містити до 20%, а для надання особливого аромату додають різні спеції, трави або прянощі. Зазвичай цей напій вважається кріпленим вином.

Мартіні

Це найкращі слабоалкогольні напої, при виготовленні яких передбачено те, що вони наполягаються на різних травах у кількості до 40 видів, серед яких буває ромашка, м'ята, гвоздика, полин, звіробій, безсмертник та інші трави. Його міцність буває від 17 до 19%. Мартіні це різновид вермуту.

Пиво

Технологія виробництва пива полягає у бродильному процесі солодового сусла з додаванням хмелю та дріжджів. Для приготування сусла в основному використовуються зерна ячменю, але іноді це може бути пшениця, бешиха та інші злакові. Вміст алкоголю у напої знаходиться в межах від 4 до 13%. Ці слабоалкогольні напої асортименти мають величезний і представлені в різних смакових рішеннях, міцності та кольорі (від світло-золотистого до майже чорного).

Лікер

Такий напій виробляється на основі бренді з винограду, а потім його настюють на різних плодах та листях фруктових дерев. Лікер відрізняється яскраво вираженою слолдкісттю, а вміст у ньому алкоголю може досягати до 25% і більше.

Шампанське

Ці слабоалкогольні газовані напої бувають різних сортів та смаків. Шампанське є найпопулярнішим видом святкового напою. Його виробляють із кількох сортів винограду за допомогою методики подвійного бродильного процесу. Вміст алкоголю в ньому буде ідентичним традиційним винам.

Пунш

Пунш - це різні коктейлі, які можуть подаватися різної температури: від холодних до гарячих. Вони виготовляються із фруктів або фруктового соку. Для надання міцності до цього напою може додаватися вино, горілка, бренді, ром та інші алкогольні напої. Це солодкий напій, де цукру може бути до 35%, а алкоголю від 16 до 19%. Пунш зазвичай подається на різних святкових заходах.

Коктейлі

Це можуть бути слабоалкогольні напої на основі вина, горілки, текіли, рому, джину та інших алкогольних напоїв. Коктейлі є однією з найбільших категорій слабоалкогольних напоїв, яких існують у величезній кількості за рецептурою приготування: з додаванням льоду, цукру, фруктових та ягідних соків у різних пропорціях. Саме додавання виду алкогольного напою впливатиме на міцність коктейлю. Як правило, одна порція не повинна бути більше обсягу 150 мл.

Де купити слабоалкогольні напої за вигідною ціною

Ми розглянули найпопулярніші слабоалкогольні напої, які потрібні по всьому світу. Вони відрізняються великою різноманітністю міцності, смакових рішень, ароматів та кольору напою.

Смачні слабоалкогольні напої ви зможете придбати у нашому інтернет-магазині, де до вашої уваги представиться величезний вибір даної продукції. Весь товар відрізняється високою якістю виробництва, тому, купивши його, ви зможете насолодитися улюбленим смаком.