3900 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | напівсухе |
Тип | тихе |
Колір | червоне |
Країна | Італія |
Регіон | Венето |
Виробник | Castellani Michele & Figli |
Об'єм | 0,75 л |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: червоне
Солодкість: напівсухе
Алкоголь: 16,00%
Цукор: 5.2 г/л
Сорт винограду: 70% корвіна веронес і корвіноне, 25% рондінелла, 5% молінара
Рік: 2009
Колір: Глибокий гранатовий.
Аромат: Букет з сухофруктів, сливи, легких прянощів і шкіри.
Смак: Шовковистий, елегантний букет з ненав'язливими танінами.
Температура подачі: 18°C
З чим подавати: Чудове вино з печенею, дичиною, м'ясом-гриль та витриманими сирами.
Розміщення виноградників: Вальполічелла Классіко DOC, виноградник Campo Casalin, долина Марано ді Вальполічелла
Класифікація: Denominazione di Origine Controllata (DOC)
Властивості ґрунту: Глинисті та вапнякові ґрунти.
Врожай: 100% вручну.
Технологія виробництва: Після того, як виноград було зібрано, ягоди висушуються протягом 3-4 місяців у спеціальних приміщеннях і пізніше проходять процеси очищення від плодоніжок та пресування. Ферментація відбувається у малих діжках (макс. 5 тис.л) при температурі 10?С, яка потім підвищується до 15?С. Мацерація відбувається протягом 40 і більше днів.
Витримка: Після очищення вино витримується у діжках з французького дуба щонайменше 3 роки. Витримка у пляшках може сягати року.
Назва: Cantine San Silvestro
Адреса: San Silvestro, via Ciocchini 7, 12060 Novello (CN)
Вебсайт: www.sansilvestrovini.com
Рік заснування: 1980
Про компанію: Виноробня Cantine San Silvestro знаходиться на території комуни Новелло. Виноробня здебільшого виробляє провідні п’ємонтські червоні вина категорій DOC і DOCG. Cantine San Silvestro здатна зберігати при контрольованому мікрокліматі близько 400 000 пляшок на території загальною площею 5 000 квадратних метрів. Виноград, який вініфікують на виноробні, в основному вирощують в Ланге та на виноградниках Роеро та Монфератто. Сьогодні, San Silvestro представляє продовження проекту, свого часу розпочатого Джованні Сартірано і бережно пронесеного чотирма поколіннями його сім’ї. Багато років компанія, сьогодні її очолюють двоюрідні брати Паоло і Гвідо Сартірано, поступово розширювалася за межі місцевого ринку. На даний момент продукція Cantine San Silvestro продається не тільки по всій Італії, а й закордоном. З 1988 року маєток Tenuta Arnulfo Costa di Bussia в комуні Монфорте-д’Альба належить сім’ї Сартірано, а у 2002 році вони перейняли маєток Tenuta Ghercina, яка включає виноградники у комунах Баролло і Новелла. Саме тут, на даний момент, знаходиться головний офіс їхньої компанії.
Ура! Ваш відгук буде першим: