Відгуки 2582

Вадим
31.03.2024
22.03.24р. я зробив замовлення №72736 та вирішив його одразу сплатити. Наступного дня мені зателефонували з магазину та повідомили, що, на жаль, зараз цей товар (вісім позицій), який я замовив є, але він знаходиться у магазинах в різних кутках України. Я запитав які є варіанти вирішення? Мені ввічливо відповіли, що дайте нам деякий час і ми зможемо вирішити це питання. Я погодився. Пройшло чотири дні і мені надійшло повідомлення від Нової Пошти, що до мене прямує відправлення. Я дуже вдячний магазину за те, що воні дуже відповідальні та справжні професіонали. Дякую.
Петро
28.11.2023
Доброго дня. Зробив замовленняу Пт 24.11 на Джек 3л, якого не було в наявності. Сказали чекати 3-5 робочих днів. Мені треба було на подарунок на 30.11 Вирішив ризикнути і замовити. У Вт 28.11 отримав дзвінок (!!) від менеджера Олександри, що наразі замовлення доставлене і готове до видачі. Оверол встигаю з подарунком і отримав примємну новину через дзвінок, а не через "суху" смс-ку, яку можна було б і пропустити. ПРОШУ КЕРІВНЦИТВО КОМПАНІЇ ВИПИСАТИ ПРЕМІЮ ДЛЯ МЕНЕДЖЕРА Олександри за гарні новини!! Всім дякую за гарний сервіс і плідну співпрацю!!
Ірина
21.10.2023
Доброго дня,хочу залишити відгук!Замовляла бейліс,прийшов ну дуже швидко ,якісне упакування!Та якісний напій!Однозначно рекомендую!
Катерина
30.09.2023
Дуже дякую команді Winetime! Актуальна інформація наявності товару на сайті, легко здійснити замовлення, дата доставки згідно заявки виконана вчасно, кур'єр телефонував, щоб погодити точний час доставки. Замовлення здійснювала знаходячись за кордоном, на подарунок з нагоди Дня народження моїй подрузі, що знаходиться у Києві (це був сюрприз для неї), без можливості приймати виклики по телефону з моєї сторони. Сервіз працює чудово, дуже рекомендую!
Галина Ставская
26.09.2023
Дякуючи мережі WINETIME зробила замовлення, отримала масу задоволення і приємних емоцій. Товар відповідає тому, що бачиш в каталозі і завдяки кваліфікованим менеджерам був зроблений правильний вибір. Процвітання мережі магазинів і вдячних покупців.
Юлія
25.08.2023
Щиро дякую мережі магазинів Winetime за завжди гарне, якісне та швидке обслуговування. Раніше робила покупки в Ваших магазинах у Дніпрі, цього разу замовила в інтернет-магазині. Приємні ціни та знижки, ввічливі оператори, швидка відправка, надійна упаковка. Дякую. Процвітання Вам!Рекомендую всім.
Сергій
11.07.2023
Замовляв віскі Таліскер,все прийшло вчасно,скотч бімбіческій торфяний,мені прийшовся до смаку...Дякую.
Неля
01.05.2023
Все супер! Так тримати ! Ви найкращі !!!!Слава Україні !!!
1 2 3 4 5 6 7 8 ... 322 323
Показати ще

Залишити відгук про сайт

Ваше ім'я Введіть ім'я
Ел. пошта Введіть пошту
Що вам сподобалося у нас?
Про WINETIME Гастромаркети WINETIME це 31 гастромаркет у 14 регіонах і понад 8000 найменувань товарів власного імпорту з Італії, Іспанії, Франції, Чилі, Португалії, Німеччини, Шотландії, Австралії та інших країн.
Вино та листи Підпишіться на наші новини і акції
Даю згоду на обробку персональних даних