Склад | Молоко овече 95,27%, лізоцим (яєчний продукт) 0,01%, сіль 1,69%, молочна закваска 0,0020%, хлорид кальцію* 0,015%, паштет з чорного трюфеля** 3%, сичужний фермент 0,017%. * - технологічна допоміжна речовина. **- паштет з чорного трюфеля (шампіньйони (Agaricus bisporus), білі гриби (Boletus edulis і споріднена група), соняшникова олія, чорний трюфель 12% (Tuber aestivum vitt.), сіль, перець, цукор, гранульований бульйон (морська сіль, коричневий цукор, екстракт спецій, цукор карамелізований, мальтодекстрин, куркума), аромат чорного трюфеля, регулятор кислотності: лимонна кислота, антиоксидант: аскорбінова кислота. |