Опис товару
Виробник | Peter Nicolay |
Країна | Німеччина |
Колір | біле |
Склад винограду | рислінг |
Сорти винограду | рислінг |
Цукор | 4,9 г/л |
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Об `єм | 0,75 л |
Алкоголь, % | 12.5 |
Аромат | Елегантні мінеральні нотки у поєднанні зі смаженим горіхом та легкими цитрусовими відтінками. |
Температура подачі | 10-12°C |
Смак | Легкий, свіжий, достатньо гострий, з гармонійним післясмаком стиглого яблука. |
Технологія виробництва | Для ферментації винограду з кожного виноградника окремо використовуються невеликі чани з нержавіючої сталі. Ферментація відбувається повільно при контрольованій низькій температурі для збереження різноманіття ароматів та насиченості вина. |
Гастропара | Сир, Риба біла |
Сорт винограду: Рислінг — це універсальний білий сорт винограду, відомий своєю високою кислотністю та здатністю виражати терруар регіону, де він вирощується.
Аромат: навіть у сухому вигляді мають інтенсивний аромат квіткових нот, таких як жасмин і бузина, які супроводжуються цитрусовими ароматами, такими як лайм і лимон. Також можуть бути відтінки зеленого яблука, груші та іноді кісточкових фруктів, таких як персик.
Смак: хрустка кислотність та виражена мінеральність, на яку часто впливають сланцеві ґрунти регіону Мозель. Вино освіжаюче і живе на смак.
Потенціал витримки: рислінгові вина приємні, коли вони молоді, проте високоякісні рислінги мають чудовий потенціал витримки. З часом вони можуть розвивати більш складні аромати та смаки, що робить їх цікавими винами для льоху.
Виробництво: Для ферментації винограду з кожного виноградника окремо використовуються невеликі чани з нержавіючої сталі. Ферментація відбувається повільно при контрольованій низькій температурі для збереження різноманіття ароматів та насиченості вина.
Про бренд: Виноробний маєток Dr. Pauly-Bergweiler веде інтенсивний догляд за виноградниками в поєднанні з навмисно низькою врожайністю та вибірковим ручним збором є гарантією надзвичайних вин та їх індивідуального та неповторного характеру.