Опис товару
Виробник | Masottina |
Країна | Італія |
Колір | біле |
Склад винограду | піно грі, глера, піно блан, шардоне |
Сорти винограду | піно грі, глера, піно блан, шардоне |
Цукор | 14 г/л |
Солодкість | екстра сухе |
Тип | Ігристе просекко (рrosecco) |
Об `єм | 0,75 л |
Алкоголь, % | 11 |
Аромат | Присутні освіжаючі ноти зеленого яблука, груші, лайма та білих квітів. |
Смак | Свіжий, елегантний, з гармонійними нотами. |
Гастропара | Сир, Десерт |
Masottina — італійська виноробня, заснована в 1946 р, розташована в регіоні Венето на північному сході Італії, котра отримала класифікацію DOCG, що є найвищою якістю в регіоні Prosecco. Вина з цією маркою часто вважаються вищими за якістю і виготовляються в певній місцевості, що відображає унікальний терруар регіону.
Masottina Calmaggiore Prosecco Treviso Extra Dry - м’яке та тонке у своїй елегантній вишуканості. Вініфікація: гравітаційним методом. Зняття шкірки, тобто біла вініфікація, при контрольованій температурі 15°C - 18°C. Дозрівання на дріжджах, як правило, відбуваються протягом місяця в резервуарах тиску, на вибраних дріжджах, при температурі 14 - 13 ° C. Перед продажем вино витримується приблизно місяць. Колір - це делікатна солом’яно- жовта. Інтенсивний, але вишуканий, сильний аромат, типовий для сорту, включаючи яблука, абрикоси та білі дині; до якого додано свіжі цитрусові ноти лайма, лимона та рожевого грейпфрута.
Метод Masottina — це споконвічна ланка, що постійно розвивається через дотримання традицій та інтерпретацію майбутнього, елементи зі спільним духом, натхненним унікальною територією та сімейною пристрастю з власним безпомилковим стилем.