Le Haut Medoc de Giscours - відображає класичні риси бордоського кларету. Вино виготовляє Chateau Giscours з виноградників розташованих у апеласьйоні О-Медок. Після збору врожаю виноград проходить ферментацію в чанах з нержавіючої сталі при контрольованій температурі. Перекачування варіюється залежно від партій. Алкогольна ферментація при температурі 26-28°С. Мацерація триває від 16 до 24 днів.
Об `єм
0,75 л
Рік
2009
Бренд
Chвteau Giscours
Регіон
Бордо
Країна
Франція
Солодкість
сухе
Тип напою
тихе
Колір вина
червоне
Класифікація
Appellation d'Origine Controlee (AOC)
Склад землі
Гравій і глинисто-піщані алювіальні ґрунти.
З чим подавати
Вино рекомендують подавати з червоним м'ясом, сирами та дичиною.
Алкоголь, %
13.5
Витримка
Вино витримується 12 місяців у французьких дубових діжках (дрібнозернисті, середнього випалювання), з яких 20% - нові, а 80% - повторного використання.
Склад винограду
каберне совіньйон, мерло
Розміщення виноградників
О-Медок
Збір урожаю
Збір винограду відбувається механічним способом з подальшим ручним сортуванням.
Дегустаційні особливості Le Haut Medoc De Giscours
Розширений колір вина
Рубіновий.
Аромат
Ідеальне поєднання Каберне Совіньйону і Мерло демонструє чистий букет чорних фруктів і спецій.
Смак
Незворушно елегантний і довготривалий смак.
Chвteau Giscours
Вино сухе червоне Le Haut Medoc De Giscours 0,75 л
Про WINETIME
Гастромаркети WINETIME це 31 гастромаркет у 14 регіонах і понад 8000 найменувань товарів власного імпорту з Італії, Іспанії, Франції, Чилі, Португалії, Німеччини, Шотландії, Австралії та інших країн.