Опис товару
Виробник | Lama Di Pietra |
Країна | Італія |
Колір | червоне |
Склад винограду | неро ді Троя |
Сорти винограду | неро ді Троя |
Цукор | 4 г/л |
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Об `єм | 0,75 л |
Гастропара | М'ясо червоне, Сир |
Алкоголь, % | 13 |
Аромат | Наповнений сильними нотами чорних ягід, шовковиці, вишні, герані з вершковим профілем на фініші. |
Витримка | 4 місяці у французьких барріках |
Температура подачі | 18-20°C |
Смак | М’який з ніжними та стійкими танінами. |
Легенда свідчить, що Діомед висадився в Апулії і використав каміння зі стін переможених міст, щоб розмежувати завойовані поля. Тут він посадив пагони винограду, які привіз із собою; з вирощування та догляду за цими гілками народилася Uva di Troia. Саме в самому серці Campi Diomede сьогодні стоїть Cantina Diomede.
Тривале перебування під спекотним південним сонцем , незабруднене повітря пагорбів, віддалених від промислових поселень, родючість ґрунту роблять продукцію цього регіону чимось унікальним, до того ж, грона зрізають вручну, як і раніше, і акуратно поміщають у невеликі ящики, щоб зберегти цілісність винограду та шкірки.
Lama di Pietra Nero di Troia (КАМ\'ЯНЕ ЛЕЗО) є особливим вином, воно, з фіолетовими відтінками; складний букет з нотами червоних фруктів (вишні та ожини), м\'який з ніжним, стійким таніном; елегантний і об\'ємний.
Ферментація з тривалою мацерацією при контрольованій температурі з добірними дріжджами. Їх довговічність іноді досягає десяти років завдяки концентрованим дубильним речовинам, пом’якшуючи свої таніни та з часом розвиваючи більш складні смаки.