Склад винограду
каберне совіньйон, мерло, каберне фран, пті вердо
Розширений колір вина
Насичений і глибокий рубіновий.
4997 грн
Доставка в:
Самовивіз з почтових відділень
14.08
По тарифам (замовлення від 1000 безкоштовно)
Доставка кур'єром
Новая почта
По тарифам (замовлення від 1000 безкоштовно)
Спосіб подачі Chateau Montrose
Температура подачі
16-18°C
Сорти винограду
каберне совіньйон, мерло, каберне фран, пті вердо
Характеристики Chateau Montrose
Технологія виробництва
Алкогольна ферментація відбувається в чанах з нержавіючої сталі протягом 20 днів. Кілька перекачувань проводять кожного дня для екстрагування кольору, аромату і смаку. Перед малолактичною ферментацією сусло з одного сорту винограду та однакової якості купажуються.
Об `єм
0,75 л
Потенціал
Потенціал до витримки
Рік
2006
Бренд
Barriere Freres
Регіон
Бордо
Країна
Франція
Солодкість
сухе
Тип напою
тихе
Колір вина
червоне
Склад землі
Глибокий шар гравію.
З чим подавати
М'ясо на грилі, дичина, витриманий сир.
Класифікація
Appellation d'Origine Controlee (AOC)
Алкоголь, %
12.5
Витримка
16-18 місяців у французьких дубових діжках, 60% з яких - нові, а 40% - вторинного використання.
Склад винограду
каберне совіньйон, мерло, каберне фран, пті вердо
Цукор
1,4 г/л
Розміщення виноградників
Сен-Естеф
Збір урожаю
Збір врожаю відбувався вручну з 18 вересня по 3 жовтня.
Дегустаційні особливості Chateau Montrose
Розширений колір вина
Насичений і глибокий рубіновий.
Аромат
Приємний аромат з нотами червоних ягід і смородини, а також п'яної вишні.
Смак
Длительный, полнотелый, мощный, с нотами малины, клубники и лакрицы. Замечательное послевкусие и выразительные танины. Вино структурированное и имеет
Про WINETIME
Гастромаркети WINETIME це 31 гастромаркет у 14 регіонах і понад 8000 найменувань товарів власного імпорту з Італії, Іспанії, Франції, Чилі, Португалії, Німеччини, Шотландії, Австралії та інших країн.