Опис товару
Виробник | Cantine Pellegrino |
Країна | Італія |
Колір | біле |
Склад винограду | мускат александрійський |
Сорти винограду | мускат александрійський |
Цукор | 111 г/л |
Солодкість | солодке |
Тип | Ігристе |
Об `єм | 0,75 л |
Алкоголь, % | 6 |
Аромат | Яскравий приємний фруктовий, з нотами тропічних фруктів, маракуї та ананасу. |
Температура подачі | 6-8°C |
Смак | Збалансований, легкий, ніжний, солодкуватий, з тривалим післясмаком, відчувається диня, ніктарин, білий персик з тривалим післясмаком. |
Технологія виробництва | Після легкого пресування виноград ферментується у чанах із нержавіючої сталі під тиском та при контрольованій температурі. Коли рівень алкоголю та цукру досягають потрібного рівня, ферментація зупиняється холодом та після короткого відпочинку в чанах вино бутилюється. |
Гастрономічне поєднання | Фруктові десерти такі як пироги з персиками, грушами або яблуками. Мус із білого шоколаду або панна-кота. Свіжі фрукти: виноград, персики, абрикоси, манго, фруктові салати з цитрусовим акцентом. М'які сири та з блакитною пліснявою |
Гастропара | Фрукти, Десерт |
Cantine Pellegrino — одна з найстаріших виноробень, яка заснована у 1880 році в Марсалі, Сицилія і залишається сімейною виноробнею протягом п\'яти поколінь.
Виноробня володіє виноградниками в різних частинах Сицилії, що дозволяє вирощувати різноманітні сорти винограду.
Виноград вирощується виключно органічними методами, з повною повагою до навколишнього середовища. Зелений вибір також стосується всіх сфер виробництва, від освітлення до логістики та від управління відходами до використання водних ресурсів, щоб обмежити будь-яку форму забруднення навколишнього середовища.
Глинисті, вапняні та піщані грунти на висоті від 20 до 150 м над рівнем моря роблять Zebo Moscato ароматним, свіжим, злегка ігристим та має приємні фруктові відтінки, ідеально підходить як аперитив або до десертів.
Клімат: середземноморський, зима м\'яка, обмежена опади, дуже жарке і вітряне літо. Збір врожаю починається з першої десятки днів вересня. Часткова мацерація, м\'яке пресування і часткова ферментація при контрольованій температурі в резервуарах з нержавіючої сталі та друга ферментація в баки під тиском. Витримка 2 місяці в пляшках.