86500 77850грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість: брют Тип: ігристе Колір: біле Країна: Іспанія | Регіон: Каталонія Виробник: Masia Vallformosa Об'єм: 0,75 л |
Доставка:
Оплата:
Тип: ігристе
Колір: біле
Солодкість: брют
Алкоголь: 11,50%
Цукор: 0 г/л
Сорт винограду: макабео, шарел-ло, парельяда
Колір: Вино має золотистий колір.
Аромат: Зелене яблуко.
Смак: Свіжий та питкий.
Температура подачі: 6-8°C
З чим подавати: Аперитив, легкі закуски, рибні страви.
Розміщення виноградників: Кава
Властивості ґрунту: Вапняна
Врожай: Макабео- перший тиждень вересня, Шарел-ло - 2-й і 3-й тиджень вересня, Парельяда- початок жовтня
Технологія виробництва: традиційний метод шампанізації, 2-га ферментація триває 2- 2,5 місяці
Витримка: 12 місяців в пляшці
Назва: Masia Vallformosa
Адреса: La Sala 45, 08735 Vilobi del Penedes, Spain
Вебсайт: www.vallformosa.es
Рік заснування: 1865
Кількість пляшок, що виробляються: 15000000
Частка винограду, що закуповується: 0 (100% власний виноград)
Площа: 9000 га
Про компанію: Vallformosa - 100% сімейна виноробня, заснована в 1865 році в Вілобі дель Пенедес. Зараз вона управляється 5-им поколінням сім'ї Доменеш. Це головна виноробня в сім'ї (4-та за величиною з 250 в Пенедесі), але Доменешам належать ще інші виноробні в регіонах Кава, Каталонія і Ріоха.
Близько 90% всієї продукції експортується в 55 країн світу (Європа, Америка, Азія).
Vallformosa вирощує 15 іспанських сортів винограду: це і молоді лози (їх урожай використовують для базових лінійок вина), і 50-річні (наприклад, лінійка Collection). Урожай з лоз 7-8 років не вініфікують, а продають іншим виноробням. Vallformosa використовує власний штам дріжджів, виведених в їх лабораторії. Раніше цей штам продавали й іншим виробникам, але зараз вирішено використовувати його тільки для власних потреб, щоб зберегти власний стиль і характер вин.
Головний енолог - Xavi Pons.
Мнухин Павел Вячеславович 12.2015 |
Достаточно интенсивная игра пузырьков, они стойкие. Аромат пуст, вкус приятнеый, более насыщенный, пишут, что брют, так и есть. Вкус более насыщенный, густоват, более тельный. |
Марина 12.2015 |
Аромат свежий, белые цветы. Думаю хорошо будет к морепродуктам и сытным блюдам из рыбы. К новогоднему столу будет отлично! |
Надя 12.2015 |
аромат не слишком интенсивный, с тонами орехов, легкой хлебной корочки и тонами сушеных листьев. Вкус мягкий, с хлебными тонами. Перляж мягкий и приятный. За свою цену - очень даже. возьму на новый год. |