Ферментація при контрольованій температурі протягом 20-25 днів. Малолактична ферментація у французьких дубових бочках та французькі дубових барріках (20% нових та 80% - однорічних
Об `єм
0,75 л
Рік
2017
Бренд
Tolaini
Регіон
Тоскана
Країна
Італія
Солодкість
сухе
Тип напою
тихе
Колір вина
червоне
Цікаве
Al Passo - маленький круглий ліс на пагорбах Толаіні, в якому раніше полювали поміщики за допомогою спеціально навчених птахів, які заманювали здобич.
Склад землі
Вапно і глина з гравієм.
З чим подавати
До коннеллоні зі шпинатом і фетою.
Класифікація
Indicazione Geografica Tipica
Розміщення виноградників
Chianti Classico
Витримка
6 місяців на осаді в дубі, 8 місяців в бариках та 12 місяців в пляшці
Склад винограду
мерло, санджовезе
Цукор
1 г/л
Алкоголь, %
14.5
Збір урожаю
Ручний збір урожаю.
Дегустаційні особливості Tolaini Al Passo
Розширений колір вина
Рубіновий.
Аромат
З нотами лісових ягід, лакриці, ванілі та екзотичних прянощів.
Про WINETIME
Гастромаркети WINETIME це 31 гастромаркет у 14 регіонах і понад 8000 найменувань товарів власного імпорту з Італії, Іспанії, Франції, Чилі, Португалії, Німеччини, Шотландії, Австралії та інших країн.