Опис товару
Виробник | Pernod Ricard |
Країна | Мексика |
Регіон | Халіско |
Тип | Текіла |
Об `єм | 0,7 л |
Класифікація | Gold |
Алкоголь, % | 38 |
Технологія виробництва | Голубу гуаву (основну сировину для текіли Olmeca) збирають вручну після 7-8 річної культивації. Потім її ніжно і легко готують впродовж 3 днів у цегляних печах. Під час ферментації компанія використовує свої власні штами дріжджів і дистилює спирт в мідних перегінних кубах. Це робиться для досягнення більш чистого смаку і аромату текіли. Olmeca Gold поєднує в собі унікальний купаж витриманої текіли та «срібної» текіли Blanco, яка не витримується. Це єдиний купаж з усієї лінійки Olmeca, який містить витриману |
Гастропара | Сир, Десерт |