Спосіб подачі Laporte Sancerre Les Grandmontains Rouge
Температура подачі
14-16°C
Сорти винограду
піно нуар
Характеристики Laporte Sancerre Les Grandmontains Rouge
Технологія виробництва
Після збору виноград дроблять, сік зливають в чан. Ферментація триває 8-10 днів при температурі 25°-30°C. Потім проходить малолактисне бродіння і витримка, вакуумний розлив по пляшках і довитримка в пляшці.
Об `єм
0,75 л
Рік
2018
Бренд
Laporte Estate
Регіон
Долина Луари
Країна
Франція
Солодкість
сухе
Тип напою
тихе
Колір вина
червоне
Склад землі
крейдові грунти (caillottes)
З чим подавати
універсальне вино до м'ясних і рибних страв
Класифікація
Appellation d'Origine Controlee (AOC)
Розміщення виноградників
Сансер
Витримка
6 місяців у чанах з нержавіючої сталі та 2 місяці в пляшці
Склад винограду
піно нуар
Цукор
0,15 г/л
Алкоголь, %
14.5
Збір урожаю
ручний збір
Дегустаційні особливості Laporte Sancerre Les Grandmontains Rouge
Розширений колір вина
Рубіновий, прозорий
Аромат
Ніжний аромат з нотами джемово вишні, малини, суниці, чорниці
Смак
м'який, свіжий, з легкими танінами
Laporte Estate
Вино сухе червоне Laporte Sancerre Les Grandmontains Rouge 0,75 л
Про WINETIME
Гастромаркети WINETIME це 31 гастромаркет у 14 регіонах і понад 8000 найменувань товарів власного імпорту з Італії, Іспанії, Франції, Чилі, Португалії, Німеччини, Шотландії, Австралії та інших країн.