Спосіб подачі Falesco Poggio dei Gelsi I Nuovi Classici
Температура подачі
10-12°C
Сорти винограду
мальвазія, роскетто, треббіано
Характеристики Falesco Poggio dei Gelsi I Nuovi Classici
Технологія виробництва
Вініфікація починається з м’якого пресування. Потім сусло перекачується в чани з нержавіючої сталі для ферментації, яка проходить при температурі 13-15°C з додаванням чистої культури дріжджів, для одержання вина зі збереженням дивовижних ароматів винограду.
Об `єм
0,375 л
Рік
2018
Бренд
Azienda Vinicola Falesco
Регіон
Лаціо
Країна
Італія
Солодкість
сухе
Тип напою
тихе
Колір вина
біле
З чим подавати
Відмінний аперитив.
Класифікація
Denominazione di Origine Protetta (DOP)
Витримка
у пляшках
Алкоголь, %
12.5
Склад винограду
мальвазія, роскетто, треббіано
Цукор
2,8 г/л
Розміщення виноградників
Монтефіасконе
Склад землі
розсипчасті грунти, багаті на гальку
Дегустаційні особливості Falesco Poggio dei Gelsi I Nuovi Classici
Розширений колір вина
солом'яно-жовтий
Аромат
Свіжі жовті фрукти.
Смак
Чудово збалансований, з елегантною кислотністю.
Azienda Vinicola Falesco
Вино сухе біле Falesco Poggio dei Gelsi I Nuovi Classici 0,375 л
Про WINETIME
Гастромаркети WINETIME це 31 гастромаркет у 14 регіонах і понад 8000 найменувань товарів власного імпорту з Італії, Іспанії, Франції, Чилі, Португалії, Німеччини, Шотландії, Австралії та інших країн.