Склад винограду
каберне совіньйон, мерло, каберне фран, пті вердо
Розширений колір вина
Насичений червоно-рубіновий.
2147 грн
Доставка в:
Самовивіз з почтових відділень
11.08
По тарифам (замовлення від 1000 безкоштовно)
Доставка кур'єром
Новая почта
По тарифам (замовлення від 1000 безкоштовно)
Спосіб подачі Chateau Prieure-Lichine
Температура подачі
16-18°C
Сорти винограду
каберне совіньйон, мерло, каберне фран, пті вердо
Характеристики Chateau Prieure-Lichine
Технологія виробництва
На виноробні використовуються 15 бетонних резервуарів і 10 чанів з нержавіючої сталі різних розмірів з системою контролю температури. Під час алкогольної ферментації найважливіше забезпечити м'яку екстракцію, яка повинна тривати якомога довше. Час мацерації визначається для кожного чану окремо для покращення основних характеристик вина. Такий метод вініфікації допомагає виробити повну, оксамитову і в той же час вишукану танінну структуру вина з дотриманням виноробної філософії Chateau. Малолактична фермента
Об `єм
0,75 л
Рік
2006
Бренд
La Passion des Terroirs
Регіон
Бордо
Країна
Франція
Солодкість
сухе
Тип напою
тихе
Колір вина
червоне
Склад землі
Ґрунти винограднику в основному складаються з гравію, сформованого під час постійних льодовикових повеней Четвертинного періоду.
З чим подавати
Чудово поєднується зі стравами з французької кухні, м'ясом і сирами.
Класифікація
Appellation d'Origine Controlee (AOC)
Розміщення виноградників
Марго
Витримка
Витримка впродовж 16 місяців, під час якої відбуваються регулярні тестові дегустації вина кожної окремої діжки, робота у погребі пристосовується до кожної партії винограду: витримка, перемішування осаду, зняття з осаду або мікро-окиснення (миттєве введення кисню). В цілому, процес насичення киснем залежить від потреб вина, а не від наперед встановлених часових рамок. Стабілізація використовується для покращення текстури вина.
Склад винограду
каберне совіньйон, мерло, каберне фран, пті вердо
Цукор
2 г/л
Алкоголь, %
13
Збір урожаю
Виноград збирають в невеликі корзини та одразу сортують. Грона винограду переміщають на виноробню для наступного сортування. Для того, щоб переконатися, що було відібрано тільки ті ягоди, які достигли оптимального рівня стиглості, ягоди сортуються окремо один від одного за допомогою оптичної системи сортування.
Дегустаційні особливості Chateau Prieure-Lichine
Розширений колір вина
Насичений червоно-рубіновий.
Аромат
Видатне вино з складним букетом весняних квітів, лісового ґрунту, солодких чорних фруктів і землі.
Смак
Пикантный минеральный вкус с нотками ежевики, фиалок и пленительного орехового дуба. Богатый, насыщенный с шоколадным оттенком и гармоничной кислотнос
Про WINETIME
Гастромаркети WINETIME це 31 гастромаркет у 14 регіонах і понад 8000 найменувань товарів власного імпорту з Італії, Іспанії, Франції, Чилі, Португалії, Німеччини, Шотландії, Австралії та інших країн.