Склад винограду
каберне совіньйон, мерло, пті вердо
Розширений колір вина
Темно-червоний.
1447 грн
Доставка в:
Самовивіз з почтових відділень
12.08
По тарифам (замовлення від 1000 безкоштовно)
Доставка кур'єром
Новая почта
По тарифам (замовлення від 1000 безкоштовно)
Спосіб подачі Chateau Ferriere
Температура подачі
16-18°C
Сорти винограду
каберне совіньйон, мерло, пті вердо
Характеристики Chateau Ferriere
Технологія виробництва
Традиційна вініфікація в бетонних резервуарах та дерев'яних діжках, об'єм яких відповідає розміру ділянки винограднику. Мацерація триває від 18 до 23 днів.
Об `єм
0,75 л
Рік
2001
Бренд
La Passion des Terroirs
Регіон
Бордо
Країна
Франція
Солодкість
сухе
Тип напою
тихе
Колір вина
червоне
Склад землі
Глибокий верхній шар гравію над вапняково-мергеливими ґрунтами.
З чим подавати
Відмінно поєднується з яловичиною під соусом, дичиною, птицею і витриманими сирами.
Класифікація
Appellation d'Origine Controlee (AOC)
Розміщення виноградників
Марго
Витримка
18 місяців у діжках (35% нових).
Склад винограду
каберне совіньйон, мерло, пті вердо
Цукор
2 г/л
Алкоголь, %
12.5
Збір урожаю
Вручну.
Дегустаційні особливості Chateau Ferriere
Розширений колір вина
Темно-червоний.
Аромат
В букеті вина відчутні нотки свіжої і п'яної вишні, червоних фруктів і тютюну.
Смак
Повний, шовковистий і м'ясистий смак з освіжаючим тривалим лакричним післясмаком.
Про WINETIME
Гастромаркети WINETIME це 31 гастромаркет у 14 регіонах і понад 8000 найменувань товарів власного імпорту з Італії, Іспанії, Франції, Чилі, Португалії, Німеччини, Шотландії, Австралії та інших країн.