Відбір і сортування винограду відбувається на виноробні. Далі слідує м'яке пресування чи контакт зі шкірками. Після того вино проходить холодну очистку (дебурбаж). Ферментація відбувається у дубових діжках. Енолог - Romain Racher. Консультант - Denis Dubourdieu.
Об `єм
0,75 л
Рік
2012
Бренд
Barriere Freres
Регіон
Бордо
Країна
Франція
Солодкість
сухе
Тип напою
тихе
Колір вина
біле
Склад землі
Глибокі поклади гравію, глина, вапняк.
З чим подавати
Чудовий варіант для аперитиву.
Класифікація
Appellation d’Origine Controlee (AOC)
Розміщення виноградників
Пессак-Леоньян
Витримка
10 місяців (30% - новий дуб) на власному осаді.
Склад винограду
совіньйон блан, семільйон
Цукор
1,9 г/л
Алкоголь, %
13.5
Збір урожаю
Виноград збирають вручну.
Дегустаційні особливості Chateau Carbonnieux Blanc
Розширений колір вина
солом'яно-жовтий.
Аромат
Carbonnieux Blanc отмечается выразительным букетом с привлекательными нотками цвета лайма и апельсина, этот винтаж кажется сложнее предыдущего. После
Смак
Прекрасно сбалансированный вкус с приятной тяжестью. Первые, поверхностные освежающие нотки образуются тонами цитрусовых фруктов, но за ними скрываетс
Про WINETIME
Гастромаркети WINETIME це 31 гастромаркет у 14 регіонах і понад 8000 найменувань товарів власного імпорту з Італії, Іспанії, Франції, Чилі, Португалії, Німеччини, Шотландії, Австралії та інших країн.