Відбір і сортування винограду відбувається на виноробні. Далі слідує м'яке пресування чи контакт зі шкірками. Після того вино проходить холодну очистку (дебурбаж). Ферментація відбувається у дубових діжках. Енолог - Romain Racher. Консультант - Denis Dubourdieu.
Об `єм
0,75 л
Потенціал
Потенціал до витримки
Рік
2010
Бренд
Barriere Freres
Регіон
Бордо
Країна
Франція
Солодкість
сухе
Тип напою
тихе
Колір вина
біле
Склад землі
Глибокі поклади гравію, глина, вапняк.
З чим подавати
Морепродукти, риба, біле м'ясо.
Класифікація
Appellation d'Origine Controlee (AOC)
Алкоголь, %
13.5
Витримка
10 місяців на осаді у дубових діжках (30% нових).
Склад винограду
совіньйон блан, семільйон
Цукор
1,9 г/л
Розміщення виноградників
Пессак-Леоньян
Збір урожаю
Виноград збирають вручну.
Дегустаційні особливості Chateau Carbonnieux Blanc
Розширений колір вина
Лимонно-жовтий.
Аромат
Приємний і виразний аромат з нотами білих фруктів, лимону, мінеральними тонами, квітковими відтінками і натяками на цитрусові.
Про WINETIME
Гастромаркети WINETIME це 31 гастромаркет у 14 регіонах і понад 8000 найменувань товарів власного імпорту з Італії, Іспанії, Франції, Чилі, Португалії, Німеччини, Шотландії, Австралії та інших країн.