Характеристики Bernard Magrez Clementin de Pape Clement
Технологія виробництва
Виноград збирають вручну у невеликі контейнери і сортують ще на винограднику, не відділяють від гребенів і без дроблення, після м'якого повільного пресування направляють в нові дерев'яні барелі з французького дубу на вініфікацію. Витримується 15 місяців на осаді.
Об `єм
0,75 л
Рік
2009
Бренд
Bernard Magrez
Регіон
Бордо
Країна
Франція
Солодкість
сухе
Тип напою
тихе
Колір вина
біле
Склад землі
Гравійна глина часів кінця Пліоцену та Древнього Четвертичного періоду.
З чим подавати
Рекомендовано до шинки зі шпинатом, запеченої на грилі.
Витримка
15 месяців на осаді: 55% в барелях з нового дуба, 35% в бочках другого наливу та 10% в бетонних танках в формі яйця.
Первый нос был довольно неоднозначный, было что-то от слегка прелого сена и сладость, цветочная сладость. Но после того как вино подышало в бокале некоторое время, все дымно-сомнительные ароматы ушли, оставив лишь нежную сладость, даже в чем-то карамельную. Вкус насыщенный, немного медовый, освежающая минеральность не дает вину оказаться приторным
Анастасия
02.06.2015
02.06.2015
Первый нос был довольно неоднозначный, было что-то от слегка прелого сена и сладость, цветочная сладость. Но после того как вино подышало в бокале некоторое время, все дымно-сомнительные ароматы ушли, оставив лишь нежную сладость, даже в чем-то карамельную. Вкус насыщенный, немного медовый, освежающая минеральность не дает вину оказаться приторным
Bernard Magrez
Вино сухе біле Bernard Magrez Clementin de Pape Clement 0,75 л
Про WINETIME
Гастромаркети WINETIME це 31 гастромаркет у 14 регіонах і понад 8000 найменувань товарів власного імпорту з Італії, Іспанії, Франції, Чилі, Португалії, Німеччини, Шотландії, Австралії та інших країн.