Процес вініфікації включає в себе ферментацію і мацерацію, яка змінюється в залежності від врожаю. Як правило, це 10-15 днів, з перекачуванням двічі на день з метою отримання відповідного кольору і аромату від шкурок.
Об `єм
0,375 л
Рік
2011
Бренд
Arnaldo Caprai
Регіон
Умбрія
Країна
Італія
Солодкість
сухе
Тип напою
тихе
Колір вина
червоне
Класифікація
Denominazione di Origine Controllata (DOC)
Склад землі
Глина та вапняк.
З чим подавати
Насолоджуйтеся вином в якості аперитиву або у поєднанні з червоним і білим м'ясом, м'ясними закусками та витриманими сирами.
Алкоголь, %
14
Витримка
Вино витримується 12 місяців у великих славонських діжках та 6 місяців у пляшках.
Склад винограду
санджовезе, сагрантіно, мерло
Розміщення виноградників
Монтефалько
Збір урожаю
Останній тиждень вересня - перший тиждень жовтня
Дегустаційні особливості Arnaldo Caprai Montefalco Rosso
Про WINETIME
Гастромаркети WINETIME це 31 гастромаркет у 14 регіонах і понад 8000 найменувань товарів власного імпорту з Італії, Іспанії, Франції, Чилі, Португалії, Німеччини, Шотландії, Австралії та інших країн.