29700грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість: сухе Тип: тихе Колір: біле Країна: Іспанія | Регіон: Пенедес Виробник: Celler Credo Об'єм: 0,75 л Стилі вин: Бадьоре зелене | |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: біле
Солодкість: сухе
Алкоголь: 11%
Цукор: 0.30 г
Сорт винограду: 86% шарельйо, 14% макабео
Рік: 2016
Колір: Блідий солом'яний
Аромат: Свіжий з букет фруктів: жовте стигле яблуко, цитрусові, з пряними тонами фенхеля і лаврового листа.
Смак: У Miranius сильний сортовий характер з кремовою текстурою і хрусткою кислотністю
Температура подачі: 9-10°C
З чим подавати: З молюсками (свіжими або на грилі) і зеленим салатом.
Розміщення виноградників: Sant Sadurn? d'Anoia, Alt Pened?s
Класифікація: Denominaci?n de Origen (DO)
Властивості ґрунту: вапняні грунти
Врожай: Вручну.
Технологія виробництва: Celler Credo - перший біодинамічний виробник в DO Pened?s, і веде діяльність у відповідності із сертифікацією Demeter (біодинаміка) і CCPAE (органіка). Рослини між лозами ростуть вільно, регулюючи розпушування грунту, воду та дренаж. 100% без штучного поливу. Лози лікуються та зміцнюються натуральними методами. Обсяги виробництва низькі. Використовуються спеціальні еко-пляшки, які менше важать (390г). Винороб - Ton Mata.
Цікаво: Miranius - це розумний лис, який любить солодкий виноград, тому часто забирається на виноградники.
Назва: Celler Credo
Адреса: Tamarit 10, Apartat 15 Sant Sadurní d'Anoia, Barcelona, Spain
Вебсайт: http://www.cellercredo.cat/
Рік заснування: Випускає білі вина D.O. Penedès з 1991 року.
Частка винограду, що закуповується: Лише вланий виноград
Площа: 8 га
Про компанію: Celler Credo - біодинамічний і органічний проект компанії Recaredo (одного з головних виробників кави). Головна ідея - розкрити можливості автохтонного сорту шарельйо (Xarel-lo) і виробництво вина методами, якими користувалися бабусі й дідусі.
Виноробня заснована на базі маєтку La Pedra Blanca. Грунти тут вапнякові (від 4,3 до 11%) з вкрапленнями гравію. Висота виноградників - 195-210 м над рівнем моря.
Celler Credo експериментує над шарельйо з мацерацією, ферментацією в дубі, з молодими лозами і висадженими в 1940 році.
Всі виноградники вирощуються згідно з принципами біодинамічного і органічного землеробства і сертифіковані Каталонською екологічною сільськогосподарською організацією (CCPA) і Certificadora Biodinàmica Alemanya Demeter Internacional (Demeter).
Павел 05.2016 |
аромат сидра, и спелых яблок, вкус вкус мощный, приятное послевкусие, шарлотки. СО временем, раскрывается, за что нужно отдать должное. Вкус отменный, но пить сейчас. |
Franky 05.2016 |
Сначала пугает. Аромат моченых яблок)) Когда подышит, раскрывается нотами штруделя бисквита. Как шампанское или кава, только без газа |
Надежда 05.2016 |
Аромат: немного экзотики, карамель, миндаль, бисквит и сидр. Все меняется, переливается, развивается в бокале. Очень свежий вкус, звенящий. Однозначно интересно, и однозначно стоит своих денег. |
Светлана 05.2016 |
Аромат с нотами личи, с удовольствием пила бы хорошо охлажденным в солнечный жаркий день. |
Доброжелатель 04.2016 |
Это тупо сидр. |