Кошик порожній
Додання товару в кошик

Печенье песочное La Mere Poulard

Поделиться:
Артикул: 78950
250 г
Ціна Кількість Разом
28700грн
28700грн
В наявності 2 шт.
по мережі: 0 шт.
продано: 103 шт.

Розділ: Солодощі

Вид: Печиво

Бренд: La Mere Poulard

Країна: Франція

Доставка:

  • Самовивіз: WINETIME, пр.Бажана 1е, (м) Осокорки
  • по Києву до дверей від 500 гривень безкоштовно
  • Експрес по Києву протягом трьох годин
  • по Україні згідно тарифів "Нової Пошти", від 1000 гривень безкоштовно

Оплата:

  • Visa/MasterCard (онлайн)
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий розрахунок, рахунок-фактура

Опис Печенье песочное La Mere Poulard

Дегустаційні замітки

Опис: Пісочне, розсипчасте печиво зі спеціальною печаткою M?re Poulard сповнене домашніх ароматів масла та ванілі.

З чим подавати: Розсипчасте, тонке печиво від M?re Poulard є хорошою ідеєю для перекусу.

Технічні характеристики

Країна: Франція

Виробник: Mere Poulard

Маса / об'єм: 250 г

Додаткова інформація

Склад: Пшеничне борошно, вершкове масло, цукор, яйця, порошок яєчного жовтка, сіль, натуральний ароматизатор ванілі, карамель (сироп глюкози, цукор, вода).

Харчова та енергетична цінність: 503 ккал, білки - 6.7 г, всього жирів (з яких насичених жирів) - 24.7 г (16.8), вуглеводи (з яких цукор) - 62.8 г (17.6 г)

Умови зберігання: Зберігати при кімнатній температурі в захищеному від тепла і вологи місці.

Термін придатності: 12 місяців.



Про виробника Печенье песочное La Mere Poulard

Назва: Mere Poulard

Адреса: Biscuiterie Mère Poulard, Zac du Coglais, Saint-Eustache, 35460 Saint-Etienne-en-Coglès, France

Вебсайт: www.biscuiterie-mere-poulard.fr

Рік заснування: 1986

Про компанію: Історія компанії розпочалася в 1888 році, коли Віктор Пуляр разом зі своєю дружиною Аннет відкрив свій постоялий двір на острові Мон-Сен-Мішель, щоб годувати там ченців, що жили тут і подорожніх, яких приваблювала чарівна краса острова і однойменного монастиря.
Аннет була прекрасною господинею і вигадницею. Вона створила більше 700 рецептів страв, що подаються в цьому трактирі, який швидко став найпопулярнішим на острові. І всі ці страви були дійсно домашніми, немов би їх готувала вдома мама. Тому Аннет в народі так і звали - «Матінка Пуляр» - La Mere Poulard. Особливо всім подобалася її випічка - печиво, бісквіти, завитки, зроблені тільки на маслі і простих інгредієнтах.
Всі її рецепти були дбайливо збережені дітьми і до цих пір використовуються в ресторанчику на острові Мон-Cен-Мішель.
А ось печиво Матінки Пуляр завоювало і міжнародну популярність завдяки своїм корисній простоті, неперевершеному смаку та найвищій якості ручної роботи. Воно успішно продається від Європи до Китаю та Японії. А зараз появилося і в Україну!
Пригощайтесь!

Відгуки (0) Печенье песочное La Mere Poulard

Ура! Ваш відгук буде першим:

Ваш відгук
Оценка:

Плохо Отлично

Дивіться також
Закуска Antipasto rustico Le Bonta’ del Casale 3,1 л
3,1 л Артикул: 92414

94700грн

Инжир в шоколаде Rabitos Royale 25 395 г
395 г Артикул: 69389

79700грн

Орегано органический Cannamela
Артикул: 59774

6500грн

Черный шоколад Toblerone 100 г
100 г Артикул: 33727

5500грн

Iнші товари