Час роботи
Пн-Пт 9:00-19:00 Сб 10:00-15:00 Нд 10:00-15:00
0 800 330 370
Безкоштовно по Україні!
Контакти +38 067 239 90 97 +38 050 315 37 37 +38 093 957 68 97
[email protected] для замовлень і пропозицій
  • ua
Вхід
Избранное
  • ua
Вхід
Час роботи
Пн-Пт 9:00-19:00 Сб 10:00-15:00 Нд 10:00-15:00
Працюємо щодня!
17.09.2021
Поділитися

"Vintae не припиняє дивувати!"

Ароа Бодегас є піонером в іспанському регіоні D.O. Наварра у відродженні органічної та біодинамічної сільськогосподарської практики. Усі виноградники є органічними, і компанія піклується про них, дотримуючись методів предків, використовуючи лише натуральні продукти, що заохочує матінку -природу виконувати свою роботу.

Вони вже отримали органічну сертифікацію від CPAEN-NNPEK (Наваррська рада екологічного сільськогосподарського виробництва).

 

Це єдиний виноробний завод в Наваррі та один з одинадцяти в Іспанії, який має сертифікат WfCP з охорони клімату, виданий Іспанською Федерацією вина (FEV).

Виноробні підприємства з охорони клімату - це перша і єдина специфічна сертифікація для винного сектору з точки зору екологічної стійкості, і її мета - стати міжнародним еталоном у сфері вина та навколишнього середовища, шукаючи шляхів вирішення та найкращої практики для винзаводів.

 

Район розташування виноградників має певну перевагу: переважання північного вітру разом з орієнтацією виноградників на північ-південь забезпечують велику вентиляцію. Щоб збільшити цю перевагу, проводять зачистку листя та зелену обрізку. Крім того, у виноградниках висаджують різні рослини, такі як хвощ, кропива та шавлія, які зміцнюють виноградні лози проти можливих хвороб.

 

Двадцять п’ять гектарів діляться на сім виноградників, розташованих навколо виноробні червоними сортами, такими як Гарнача, Темпранільо, Каберне Совіньон, Мерло та білими сортами, такими як Гарнача бланка та Москатель.

 

Aroa пішов на крок далі в виробництві органічних вин - Le Naturel. Колекція натуральних вин без додавання сульфітів і з мінімальним втручанням протягом усього процесу. Коротка мацерація, мінімальна фільтрація. Таким чином намагаються виразити сутність терруару, характер та особистість виноградників.

 

 

Новий сумісний проект виноробів і діячів мистецта «Arte en la viña» був проведений в Ароа Бодегас з 19 по 25 червня 2017 року, який завершився тимчасовим музеєм під відкритим небом. Разом з художниками Lesley Yendell, Sandra Nuin, Roberto Pajares, Pamen Pereira, Lucía Loren, Óscar Cenzano and Demetrio Navaridas та іншими народився Ленд -арт у Ароа Бодегас.

З того часу кожні два роки, у червні, тимчасовий музей Ленд –арт від Ароа Бодегас відкриватиме двері для нових творінь.

 

 

Bodegas Aroa – Le Naturel Pet Nat

Назва Pétillant Naturel (Pet Nat) походить від французьких слів «petillant» і «naturel» і перекладається як «ігристе натуральне». Цей старовинний метод виробництва ігристого вина виник за кілька століть до того, як винороби придумали вторинну ферментацію, яку використовують для створення шампанського та його подібних. 

Цей Pet Nat - перше ігристе вино Ароа. Він готується припиненням бродіння в пляшці і без повторного бродіння. Відповідно до філософії Le Naturel, сульфіти або будь-які інші інгредієнти не додаються. Le Naturel Pet Nat пахне та демострує смак чистого урожаю.

Спонтанне бродіння починається при низькій температурі (16C) у сталевому резервуарі для збереження всіх ароматів.

 

Вино має солом'яно –жовтий колір, з зеленуватими відблисками, що супроводжуються світло золотистими відтінками. Дрібні, легкі бульбашки. Трохи мутне через спосіб виробництва без фільтрації та видалення осаду.

Аромат інтенсивний, свіжий з переважними нотками кісточкових фруктів, таких як груша та яблуко. Нотки осаду (бріош, вершкові нотки) та медовий фініш додають складності. Смак з добре інтегрованою ігристістю, насичений, з хорошою кислотністю та глибиною, що робить його дуже легким для пиття.

Має сертифікат Organic, Vegan, біодинамічне, без додавання сульфітів.

 

Bodegas Aroa – Le Naturel ZERO ZERO Blanc NA

Zero Zero, останнє доповнення до родини Le Naturel, два безалкогольних вина, які пропонують альтернативу всім тим, хто за станом здоров’я чи з інших причин не вживає алкоголь.

М'яке пресування та бродіння на натуральних дріжджах. Після того, як вино зроблено, починається делікатний холодний процес відокремлення спирту.

Солом'яно –жовтий середньої інтенсивності колір зі світло-золотистими відблисками. Аромат тонкий і складний, де переважають нотки кісточкових плодів у супроводі білих квітів та солодких нюансів. Смак з приємною солодкуватістю, але в той же час з хорошою кислотністю, завдяки дуже освіжаючим цитрусовим нотам. Інтенсивний, обволікаючий, збалансований.

Веганське, органічне, без додавання сульфітів!!!

 

Bodegas Aroa – Le Naturel ZERO ZERO Red Б/А

Коротка мацерація з мінімально можливим втручанням, після чого малолактична ферментація і делікатна холодна дезалкоголізація.

Світло -вишнево колір. Аромати червоних свіжих фруктів, легкі нотки компоту та лікерної вишні, навіть деякі пряні нотки. Смак тонкий і солодкий, з чудовою структурою, освіжаючий завдяки хорошій кислотності, що забезпечує свіжість та жвавість, властиві сорту Гарнача.

Веганське, органічне, без додавання сульфітів!!!

 

 

Bodegas Aroa – Le Naturel Red

Коротка мацерація, всього 5 днів з мінімально можливим втручанням. Малолактична ферментація в чанах об'ємом 12 000 літрів.

Чистий і яскравий колір з домінуючими малиновими тонами. Аромат свіжий і фруктовий, з хорошою інтенсивністю ожини, чорної смородини та фіалки. Смак свіжий, фруктовий, має приємну терпкість, збалансовану кислотність і довгий післясмак.

Гастропоєднання: тапас, закуски, сир.

Органічне, веганське, на практиці біодинамічне, без додавання сульфітів!

 

Bodegas Aroa – LE NATUREL REPOSADO

Виноградники з органічного землеробства, низька врожайність.

Лози, посаджені на свіжих вапняних глинистих ґрунтах, ніколи не оброблялися синтетичними хімікатами.

Ручний збір в середині жовтня. Ручний відбір винограду на виноробні.

Коротка 5-тиденна мацерація з мінімально можливим втручанням, без переміщування перекачування. Малолактична ферментація проходить в резервуарі на 12 000 літрів. Без додавання сульфітів.

 

Після завершення ферментації вино відпочиває протягом 10 місяців у нейтральних резервуарах, щоб вони не впливали і не змінювали характеристики вина.

Має тонкий і складний аромат, квіткові ноти, пелюстки троянд, червоні фрукти та деякі спеції поєднуються, утворюючи широкий ароматний ряд. Смак елегантний, з м’якими танінами, свіжий, збалансований та надзвичайно насичений.

 

 

Резюме: Aroa - це «бутикова» виноробня, в D.O. Наварра, де вино та органічні методи вирощування йдуть рука об руку. Виноградники розташовані у найвищій і найхолоднішій області регіону, ручний збір врожаю та спеціальна обробка під час ферментації.

Le Naturel - це колекція вин без додавання сульфітів. Ключ - цілком природне і дуже обережне виноробство з органічного винограду як єдиного інгредієнту.

Новий
Vintae Pet Nat фото
Vintae
Новий
Vintae Zero Zero White фото
Vintae
Новий
Vintae Zero Zero Red фото
Vintae
Новий
Vintae Le Naturel Red фото
Vintae
Про WINETIME Гастромаркети WINETIME це 31 гастромаркет у 14 регіонах і понад 8000 найменувань товарів власного імпорту з Італії, Іспанії, Франції, Чилі, Португалії, Німеччини, Шотландії, Австралії та інших країн.
Вино та листи Підпишіться на наші новини і акції
Даю згоду на обробку персональних даних

добавлен в вашу корзину