29.07.2021
Поділитися

«Поцілунок місяця»

Бренд - Bacio della Luna

Переклад - Бачіо дела Місяць («Поцілунок місяця»)

Країна - Італія

 

Факти –

Земля, яка робить вина Bacio della Luna унікальними, знаходиться в 50-ти киллометрах від Венеції, в провінції Тревізо, на півдорозі між містами Conegliano (Конегліано) і Valdobbiadene (Вальдобьядене). Саме ця територія відома на весь світ ігристими винами Просекко. Цей терруар ідеальний для культивації винограду Глера, який є основою Просекко. Кожен пагорб має різний склад грунту, тому кожен окремий виноградник надає вину різні аромати і смаки.

 

Район, розташований між вершинами Доломітових Альп і Адріатичним морем, може похвалитися м'яким кліматом. Багатства ароматів також сприяє різниця денної і нічної температур, завдяки довколишнім горам.

Виноградники знаходяться на висоті від 50 до 500 метрів над рівнем моря, в сонячної частині гір, де нелегко працювати через круті та недоступні схили. Виноградники займають 5 000 гектарів території, середній річний обсяг виробництва становить близько 430 000 тон.

 

Виноробня Bacio della Luna була придбана в 2010 році впливовою групою Schenk, яка усвідомила її величезний потенціал. Завдання розробки цього проекту була доручена енологу Даріо Делламарія, який говорить: «У цих винах очевиднен глибокий зв'язок між природою і роботою людини, унікальний зв'язок, створенний на цих пагорбах, які важко культивувати, але які здатні виробляти винятковий виноград ..."

 

Винний льох Bacio Della Luna знаходиться в самому серці знаменитого району Prosecco Superiore Conegliano Valdobbiadene DOCG (Просекко Суперіоре Конегліано Вальдобьядене DOCG).

 

Від поля до льоху, кожна фаза контролюється методично і ретельно, щоб запропонувати ексклюзивний продукт, синонім високої якості. Таким чином виникає цінна колекція Bacio della Luna, де аромат традиції поєднується зі смаком якості.

Bacio della Luna володіє 25 гектарами землі, включаючи DOCG.

Вид культивації винограду називається "Doppio Capovolto," що в перекладі з італьанского означає "подвійна зігнута палиця." Збір винограду проходить вручну. Після збору, грона винограду перевозять в льох, де проводиться повільний процес пресування, щоб витягти тільки найцінніше виноградне сусло (без пресових фракцій), призначене для виробництва вин Bacio della Luna.

 

 

Prosecco DOC Spumante Brut

Виноград Глера. Класифікація DOC

Виноград для цього Prosecco вирощується на пагорбах Тревізо.

Після цього його вручну збирають в скриньки і м'яко пресують, щоб отримати якісне сусло, яке потім охолоджується і фільтрується. Бродіння відбувається в нейтральних резервуари при контролі температур (від 18 °C до 22 °C). Після первинного бродіння проходить стабілізація і вторинна ферментація в резервуарах за методом Шарма.

Яскравий лимонно-зелений колір, стійкі дрібні бульбашки. Аромат ніжний і фруктовий з відтінками білих квітів. Смак стиглого яблука і персика з освіжаючим смаком з добре збалансованою кислотністю.

Ідеально в якості аперитиву і відмінно поєднується з морепродуктами.

 

 

Prosecco DOC Brut Bio (Цукор 7г / л). Органік

Виноград для органічного Просекко DOC Брют зібраний вручну на пагорбах в районі Тревізо. Після виноград м'яко пресують, щоб отримати якісне сусло, піддається процесу ферментації при контрольованій температура 18 °С. Вторинне бродіння проходить в резервуарах за методом Шарма.

Оскільки ніяких пестицидів та інших хімічних речовин не використовують, ні під час збору врожаю, ні на етапах виробництва це Prosecco має сертифікат BIO.

Яскравий лимонно-зелений колір, фруктові аромати і легкий гармонійний смак.

Ідеально в якості аперитиву, він також відмінно поєднується з легкою пастою і стравами з морепродуктів.

 

 

Prosecco DOC Spumante Extra Dry (Цукор 15 г / л)

Prosecco Spumante DOC Extra Dry має солом'яний колір з відтінками зеленого лайма, відрізняється стійкими дрібними бульбашками і інтенсивним, елегантним та свіжим фруктовим ароматом. Смак ніжний, з домінантою білих стиглих кісточкових фруктів.

Ідеально в якості аперитиву або з сиром, молюсками і морепродуктами.

 

 

Bacio della Luna, Ribolla Gialla Spumante, Extra Dry (Цукор 15г / л)

Фріулі-Венеція-Джулія

Ріболла - білий винний сорт винограду, найбільш широко посаджений в північно-східній італійської провінції Фріулі. У Словенії його звуть Ребула. Є два види Ріболла: Ріболла Верде і Ріболла Джалла, останній вид більш поширений. Вина з Ріболла мають хорошу кислотність, персикові, цитрусові та квіткові нотки в ароматі. З цього сорту найчастіше роблять білі сухі сортові вина, але іноді і ігристі вина, або блендові (змішують з Піно Гріджіо, Фріулано і мальвазію).

Насиченого солом'яного кольору.

В ароматі квіткові і фруктові ноти персика, яблука та цитрусових.

Смак вина збалансований, повторює аромат, гармонійно поєднується з фруктовим присмаком.

Відмінна закуска, прекрасно поєднується з білим м'ясом і рибою, подається з морепродуктами.

Дивовижне ігристе вино, яке принесе задоволення всім любителям ігристих.

Вино з відмінним співвідношенням ціни і якості !!!

 

 

Blanc De Blancs Extra Dry Spumante Millesimato 2019

Виноград: Піно блан, Шардоне з регіону Венето.

Сусло виходить м'яким пресуванням винограду. Подальше бродіння відбувається при контрольованій температурі і підібраною чистої культурою дріжджів в сталевих резервуарах. Вторинне бродіння - за методом Charmat.

Солом'яно-жовтий колір, тонкий і стійкий перляж.

Ніжний фруктовий аромат. Свіжий і приємний на смак. Ідеально підходить для будь-якого випадку, ідеально поєднується зі стравами на основі риби та молюсків.

-20%
Новий
Schenk Bacio Della Luna Prosecco Brut фото
Schenk
-20%
Новий
Schenk Bacio Della Luna Prosecco Organic Brut фото
Schenk
-20%
Новий
Schenk Bacio Della Luna Prosecco Extra Dry фото
Schenk
-20%
Новий
Schenk Bacio Della Luna Ribola Gialla Extra Dry фото
-20%
Новий
Schenk Bacio Della Luna Blanc de Blancs Brut фото
Schenk
Про WINETIME Гастромаркети WINETIME це 31 гастромаркет у 14 регіонах і понад 8000 найменувань товарів власного імпорту з Італії, Іспанії, Франції, Чилі, Португалії, Німеччини, Шотландії, Австралії та інших країн.
Вино та листи Підпишіться на наші новини і акції
Даю згоду на обробку персональних даних