Характеристики Nonino Il Prosecco Riserva in Barriques
Тип напою
граппа
Бренд
Nonino
Країна
Італія
Регіон
Фріулі-Венеція Джулія
Об `єм
0,7 л
Алкоголь, %
41
Технологія виробництва
Для виготовлення цієї граппи використовують свіжі та м'які вичавки з винограду для виробництва ігристого вина Просекко. Ферментація відбувається у чанах з нержавіючої сталі під вакуумом та при контрольованій температурі. Після її завершення сусло одразу дистилюється для уникнення недопустимих вторинних ферментацій. Дистиляція відбувається груповим методом, тобто голівки і хвости одразу відділяються в кубі з водяною парою, вдосконаленому Беніто Ноніно. Кількість виробленої продукції обмежена і залежить виклю
Дегустаційні особливості Nonino Il Prosecco Riserva in Barriques
Дегустації
Перед вживанням, залиште граппу на кілька хвилин у бокалі: під дією кисню посилюється її аромат, який робить напій ще більш гармонійним і збалансованим. Завдяки винятковим властивостям просекко цю граппу можна подавати до вершкових тістечок і навіть морозива. Чудово поєднується зі свіжими фруктовими салатами. Одну-дві чайні ложки граппи можна додати до рису під час приготування різотто для надання страві унікального аромату та неймовірного смаку.
Nonino
Граппа Nonino Il Prosecco Riserva in Barriques 0,7 л
Про WINETIME
Гастромаркети WINETIME це 31 гастромаркет у 14 регіонах і понад 8000 найменувань товарів власного імпорту з Італії, Іспанії, Франції, Чилі, Португалії, Німеччини, Шотландії, Австралії та інших країн.