Час роботи
Пн-Пт 9:00-18:00 Сб 10:00-13:00 Нд - вихiдний
  • ua
Вхід
Избранное
  • ua
Вхід
Час роботи
Пн-Пт 9:00-18:00 Сб 10:00-13:00 Нд - вихiдний
06.01.2021
Поділитися

«Неможливого не існує»

Просекко - знамените ігристе вино Італії, родом з регіону Венето. На відміну від шампанського, Просекко готується за методом Шарма, тобто вторинна ферментація відбувається в резервуарах з нержавіючої сталі, а не в пляшках. Цей процес становить в середньому 30 днів і дозволяє виробляти молоде, свіже і ароматне ігристе вино, відоме на весь світ. До речі, Просекко вже кілька років лідирує по світовому обсягу продажів ігристих вин.

Другим за популярністю ігристим вином Італії можна назвати Asti, солодке мускатне вино, улюбленець молоді та жіночої половини людства.

І якщо ще пару років назад запит на «сухе Асті» або «рожеве Просекко» викликав у сомельє посмішку, то зараз все це вже можна побачити на полицях спеціалізованих магазинів.

Бренд Filipetti належить компанії Perlino, яка веде свою винну історію вже протягом більше ста років. Сьогодні фірмою керує Луїджі Дезанья - енолог в третьому поколінні. "Perlino Optima" володіє власними виноградниками в П'ємонті, а також співпрацює з великими винними господарствами Італії, які вирощують різноманітні сорти винограду і виробляють вина відповідно до традицій своєї області. "Ми успадкували культуру виноробства від наших батьків, традиційну культуру для цих земель. Ми ретельно стежимо за кожною сходинкою виробництва, простежуємо шлях кожної ягоди, починаючи з збору врожаю на виноградниках і закінчуючи розливом вина в пляшки" - кажуть енологи компанії. На сьогоднішній день "Перлина Оптима" є однією з провідних виноробних компаній країни і спеціалізується на випуску ігристих і тихих вин, лікерів і вермутів.

Принцип роботи компанії - якість у всьому, від виноградників до виноробні і готової упаковки.

Асортимент Perlino Spumanti включає в себе широкий спектр ігристих молодіжних вин, від сухого і рішучого до самого солодкого і ніжного, ідеально підходить для будь-якого свята, на будь-який смак, в свіжому вигляді, за десертом або як аперитив.

 

 

Filipetti Pinot Chardonnay Brut

Країна:Італія. Регіон:П’ємонт. Сорт:Піно, Шардоне. Алко:11,5%. Витримка:30 днів на осаді. Ціна:197грн

Вторинна ферментація проходила при контрольованій температурі (18-19 ° C) протягом одного місяця.

Має аромат зеленого яблука і стиглої груші. Свіжий фруктовий смак.

Підходить для поєднання з морепродуктами і рибними стравами, овочевими салатами або як аперитив.

                                                                                                                                                                

Filipetti Prosecco Extra Dry

Країна:Італія. Регіон:Венето. Сорт:Глера. Алко:11%. Витримка:30 днів на осаді. Ціна:327грн

Це чудове Просекко було виготовлено з 100% винограду Глера, вирощеного в зазначеному регіоні DOC, що гарантує сталість і високу якість.

Аромат освіжаючий, з нотами зеленого яблука і міксу тропічних фруктів.

Смак збалансований, м'який, з приємною освіжаючою нотою, зі стійким післясмаком.

Відмінний аперитив і супровід до закусок, риби і легких страв, фруктових і сирних тарілок.

 

Filipetti Prosecco Rose Millesimata 2019 Extra Dry

Країна:Італія. Регіон:Венето. Сорт:90%Глера, 10%Піно Неро. Рік:2019. Алко:11%. Витримка:60 днів на осаді. Ціна:347грн

Виноград м'яко пресують і відокремлюють від шкірки тільки через 48 годин, що додає ідеальну кількість кольору та аромату для створення яскравого рожевого Просекко. Вторинне бродіння Presa di Spuma в герметичних сталевих резервуарах не менше 60 днів, яке призводить до утворення вуглекислого газу, посилюючи ароматичні та фруктові ноти.

Свіжий фруктовий аромат з нотками пелюсток троянд і полуниці. Смак свіжий, ягідний, з приємною кислотністю.

Ідеально підходить як аперитив або до закусок, канапе і легких страв з морепродуктів.

 

Filipetti Asti Secco

Країна:Італія. Регіон:П’ємонт. Сорт:Мускат. Алко:11%. Витримка:10 днів на осаді. Ціна:299грн

Вторинне бродіння проводиться в закритих резервуарах при контролі температури, що призводить до утворення вуглекислого газу, він посилює ароматичні та фруктові ноти. Ферментація триває 10 днів і зупиняється холодом, коли вино досягає 11% алкоголю, при цьому залишковий цукор становить 18-19 г/л.

Аромат з нотами ніжних квітів, екзотичних фруктів і меду. Смак легкий, в міру сухий з гармонійними нотами в післясмаку.

Ідеально в якості аперитиву або в поєднанні з легкими стравами, з сирами, оливками і морепродуктами.

 

Filipetti Asti Dolce

Країна:Італія. Регіон:П’ємонт. Сорт:Мускат (Moscato Bianco di Canelli) Алко:7%. Ціна:299грн

Пресування винограду і відділення сусла від шкірки протягом 48 годин. Вторинна ферментація в герметичних сталевих резервуарах при контрольованій температурі (18-19 °C). Ферментація зупиняється при алкоголі 7%, зберігаючи природний залишковий цукор близько 90 г/л.

Аромат фруктовий з нотами персика, абрикоса, нектарина, квітів апельсина і шавлії. Смак солодкий, фруктовий, дуже витончений і елегантний.

Ідеально підходять для десертів і фруктових асорті.

 

Резюме: неможливого не існує. І італійські виробники не перестають підтверджувати це своїми новинками. Filipetti йде в ногу з часом і зараз можуть задовольнити будь-які потреби любителів ігристих вин. Filipetti Pinot Chardonnay - для тих, хто любить брют, Filipetti Prosecco біле і рожеве - версії екстра-драй, тобто трохи солодше, унікальне ароматне сухе ігристе з Мускату Filipetti Asti Seccо і класичне солодке Filipetti Asti Dolce. Вибір за вами! Приємної дегустації!

 

/
Про WINETIME Гастромаркети WINETIME це 31 гастромаркет у 14 регіонах і понад 8000 найменувань товарів власного імпорту з Італії, Іспанії, Франції, Чилі, Португалії, Німеччини, Шотландії, Австралії та інших країн.
Вино та листи Підпишіться на наші новини і акції
Даю згоду на обробку персональних даних

добавлен в вашу корзину