Masottina — це споконвічна ланка, що постійно розвивається через дотримання традицій та інтерпретацію майбутнього, елементи зі спільним духом, натхненним унікальною територією та сімейною пристрастю з власним безпомилковим стилем. Екологічність і увага до здоров’я споживачів починаються з сировини, із 193 сертифікованих гектарів SQNPI та 86,5 гектарів органічних або перероблених. SQNPI означає дотримання суворого протоколу, який гарантує споживчу якість і увагу до навколишнього середовища.
Біорізноманіття – це природний ресурс, який більше за інші сприяє зменшенню використання хімічних речовин, зберігаючи їх унікальність. Виноград із Терре ді Ольяно вирощується відповідно до цього протоколу, де саме досвід виноробів робить різницю завдяки їхнім рукам, які керуються традиціями.
Екологічна стійкість також означає вибір пакувальних матеріалів з низьким впливом на навколишнє середовище, таких як легше скло (яке, однак, гарантує захист вина), капсули Carbon FOOTPRINT , етикетки з біорозкладаних матеріалів або продукти з папером FSC. Крім того, важливим внеском є фотоелектрична система, яка дозволяє нам використовувати зелену енергію для створення вин. Masottina вирішила добровільно взяти участь в аудиті SMETA.
Якщо ваші вихідні виглядають так, то вони справді чудові. Пляшка італійського просеко Masottina, паста з креветками і пармезаном та найближчі люди поруч. У келиху — 100% класичної Глери — сорту, чиї аромати неприборкані та яскраві, а відчуття живі та пам’ятні. Тони абрикосів та ананасів, рожеві грейпфрути, дині, тропіки та довгий вершковий фініш.