Засновник новозеландської виноробні KONRAD гостював у WineTime минулого тижня. Дегустації за його участю відбулися у Дніпрі, Черкасах та Києві. Решта міст теж не лишились осторонь, смаки Нової Зеландії у інтерпретаціях від KONRAD представили сомельє WineTime.
Для багатьох дивовижні новозеландські Совіньйон Блани, Рислінги і Піно Нуари вже встигли стати улюбленими, для декого ж – то було лише перше знайомство, але для усіх без винятку – вечір яскравих смакових вражень і емоцій. Знову і знову ми занурювались у світ ароматів незрівнянного Совіньйон Блана (та ще і з солодким передчуттям, що його сезон вже зовсім близько), дозволили поінтригувати себе новозеландським Рислінгам і по-доброму втрачали глузд від Піно Нуарів.
Добрі емоції від візиту в Україну лишилися і у Конрада Хенгстлера, який, до слова, у нас вже не вперше.
Засновник виноробні KONRAD
Основатель винодельни KONRAD
«Вже втретє в Україні. Мій перший візит був у деякій мірі вимушеним, адже тоді новозеландські вина ще не надто були знайомі українцям, тож неодмінно потрібно було приїхати особисто, аби побачити країну на власні очі, зрозуміти, як тут у Вас усе влаштовано, поспілкуватися з людьми, розповісти про наше вино, продегустувати разом. Відзначу, враження тоді були дуже позитивними: сподобалась і країна, і рівень WINETIME. Потім був ще один візит із дегустаціями по всій Україні. Зрештою, ці поїздки цілком себе виправдали, адже вино стали купувати значно активніше, і з часом ми дійшли навіть до того, що сьогодні Україна в числі найуспішніших ринків для KONRAD…»
Повне інтерв’ю із Конрадом Хенгстлером знайдете на winetime.ua вже за кілька тижнів.