Бренд - Yamazakura
Країна – Японія
Факти - Компанія Sasanokawa - найстаріший виробник саке в північно-східному регіоні Японії. Заснований в 1765 році, знаходиться в місті Коріяма, глибоко в горах Фукусіма. У 1946 році вони почали виробляти віскі, випустивши віскі Cherry і Yamazakura. Також було відомо, що Сасанокава допоміг запустити солодовий бренд Ichiro's, так як в 2004 році завод Hanyu закривався. Деякі з перших солодових сортів Ichiro були розлиті на винокурні.
• Площа дістіллерії досягає 390 м². Площа льоху становить 790 м².
• Сімейне підприємство
• Завдяки природним ресурсам навколишнього середовища винокурня використовує чисту воду з озера Інавасіро
• Віскі витримують в бочках з-під бурбона і білого дуба більше 3 років.
• Автентичність та традиції
• Невеликий лікеро-горілчаний завод
• Традиційні методи виробництва
• Якість та інновації
• Майстерність майстра-купажу
• Натуральна вода з озера Інавасіро
• Яскрава упаковка
• Ямазакура = «Яма» гора + «Сакура» квітуче дерево сакури • На всіх віскі красуються символічні зображення японської природи
Купажований віскі Yamazakura від історичної винокурні Sasanokawa Shuzo.
Складається з 4-х зернових і солодових віскі, витриманих не менше 3 років в бочках з-під бурбона. В ароматі можна почути тони бузини та карамелі, смак оксамитово-фруктовий з нотами груші та ванілі.
Коктейль YAMAZAKURA SOUR
60 мл Yamazakura Blend
20 мл лимонного соку
15 мл сиропу
15 мл яєчного білка
Додайте всі інгредієнти в шейкер з льодом, струсіть та процідіть. Прикрасити 3 краплями біттера.
Коротко про головне:
• Елітний бренд «кустарного» японського віскі.
• Пробляють на невеликому заводі в Північній Японії.
• Більше 100 років спадщини і майстерності в ремеслі алкогольних напоїв.
• Дистильован в мідних перегінних кубах і витриманий 3 роки в бочках з-під бурбона.
• Названий на честь знаменитої японської вишні.