04.05.2020
Поділитися

Історя брендів: San Silvestro

Бренд – San Silvestro

Країна – Італія, П’ємонт

ФактиСан Сільвестро - італійське виноробне господарство, розташоване в північно-західному регіоні П'ємонт. А П'ємонт, як Ви знаєте, займає почесне звання одного з найкращих виноробних регіонів Італії!

Виноробня San Silvestro знаходиться в комуні Новелло, в зоні виноградників Бароло, і спеціалізується не тільки на виробництві вин Бароло, але і на Альба, Асті, Ланге і Гаві. Маєток було засновано в 1871 році Джованні Сартірано і сьогодні їм управляє четверте покоління родини, Паоло і Гвідо Сартірано. Сьогодні вони контролюють обробку виноградників, що належать маєтку, площею 7 га і працюють в тісному партнерстві з приблизно 40 виноробами з усього П'ємонту. Велика частина виробленої продукції (близько 88%) експортується за кордон.

 

San Silvestro Gavi DOCG 2017

Опис – Gavi (Гаві) називають білим королем пьемонтских вин, а Кортезе є найзнаменитішим сортом білого винограду цього регіону. М'яке пресування винограду, бродіння в нержавіючої сталі при контрольованій температурі 18-20 °С. Визрівання на осаді протягом 6 місяців. 100% малолактична ферментація. Витримка в нержавіючої сталі.

Аромат тонкий, відображає квіткові відтінки, мигдальні нюанси, доповнені мінеральними нотами. Смак легкий, свіжий, гармонійний. Ідеальний аперитив, так само добре поєднується з морепродуктами, овочевими салатами і легкими сирами.

 

San Silvestro Gavi del Comune di Gavi DOCG 2018

Опис – 100% Кортезе.

М'яке пресування винограду, бродіння в нержавіючої сталі при контрольованій температурі 18-20 °С. Визрівання на осаді протягом 6 місяців. 100% малолактична ферментація. Витримка в нержавіючої сталі.

Серед ніжних і чистих ароматів переважають білі квіти, цитрусові ноти, мед акації, солодкий мигдаль, спеції, персик і білі фрукти. Вино елегантне, гармонійне, зі сталевою мінеральної в смаку і з невисоким рівнем алкоголю.

Нагороди: MUNDUS VINI в 2019 - срібло; 2015 - WineEnthusiast- 88балів

 

San Silvestro Piemonte DOC Barbera "Appassimento" 2017

Опис – Вишукане червоне сухе вино, виготовлене з винограду сорту Барбера методом "аппассіменто". Аппассіменто - це традиційний метод виробництва вина з підв'яленого винограду. Урожай збирається вручну, половину врожаю поміщають в спеціальні кошики, щоб їх продувало свіжим гірським повітрям. У кошиках ягоди сушаться протягом 40 днів, що дозволяє підсилити концентрацію аромату і кольору. За цей час виноград втрачає до 50% вологи, але містить ще досить багато соку, а концентрація цукру в підв'яленої винограді набагато вище, ніж у свіжому. Другу половину врожаю залишають підсушуватися на лозах природним шляхом. Ягоди обох партій піддають роздільної винификации. Мацерація триває 10 днів, щодня проводиться перекачування сусла. Після малолактичної ферментації відбувається змішування двох частин сусла і 6-місячна витримка в невеликих дерев'яних бочках. Потенціал зберігання вина становить 7 років.

Барбера - найпопулярніший сорт винограду в П'ємонті.

Аромат дуже приємний, фруктовий, вишневої кісточки, чорносливу, спеції. Смак сбалансіванний, ягідний, джемово, солодкуватий. Дуже соковите і питке. Кислотність хороша, таніни легкі. Рекомендується подавати до м'ясних страв, особливо до м'яса на грилі і баранині, а також до витриманих сирів.

 

San Silvestro Barolo DOCG Biologico 2014

Опис – Бароло - предмет гордості італійців. По праву називають одним з кращих вин світу! Виготовляється з винограду Неббіоло. Назва «Неббіоло» має різне походження і значення: на думку деяких людей походить від «неббіа», що означає «туман»; на думку інших людей, так як виноград покритий «pruina», речовиною, яка робить шкірку виноградної ягоди ніби покриту серпанком, походить від ідеї «туманних ягід». Дає дуже структуровані вина, які підходять для тривалого дозрівання, але в залежності від грунту, результат у вині може бути дуже різним.

Витримка 18 місяців в бочках з славонського дуба. Це вино для людей, які хочуть відкрити для себе щось нове, і для тих, хто вже любить Бароло. Потенціал зберігання вина становить 10 років.

Аромат вишні мараски, троянди з відтінками спецій. Смак повний, округлий, елегантний, з гармонійними нотами. З тушкованим м'ясом, зрілими сирами.

Нагороди: MUNDUS VINI в 2019 – золото!

Sansilvestro Cantine
Sansilvestro Cantine
Новий
Barbera Appassimento Piemonte фото
Sansilvestro Cantine
Новий
Sansilvestro Barolo Biologico фото
Sansilvestro Cantine
Про WINETIME Гастромаркети WINETIME це 31 гастромаркет у 14 регіонах і понад 8000 найменувань товарів власного імпорту з Італії, Іспанії, Франції, Чилі, Португалії, Німеччини, Шотландії, Австралії та інших країн.
Вино та листи Підпишіться на наші новини і акції
Даю згоду на обробку персональних даних