Час роботи
Пн-Пт 9:00-19:00 Сб 10:00-15:00 Нд 10:00-15:00
0 800 330 370
Безкоштовно по Україні!
Контакти +38 067 239 90 97 +38 050 315 37 37 +38 093 957 68 97
[email protected] для замовлень і пропозицій
Київ
Ваш город: Київ?
Выбрать другой
  • ua
Вхід
Избранное
  • ua
Вхід
Час роботи
Пн-Пт 9:00-19:00 Сб 10:00-15:00 Нд 10:00-15:00
Працюємо кожен день!
22.07.2021
Поділитися

Гордість Сардинії

П'єро Манчіні посадив першу лозу в 1956 році. Із того часу його пристрасть до діла зростала разом із числом лоз на виноградниках. Винороб вважав, що “магічне тріо” клімат – терруар - лоза - є запорукою високої якості винограду. 

 У 1970 році площа винограднику становила 70 га в одному з найвідоміших районів Сардинії – Галлура (Gallura).

 

З 1989 року компанія «Cantina delle Vigne» П’єро Манчіні виробляє високоякісні вина, такі як Vermentino di Gallura DOCG, з використанням винограду, вирощеного на власних виноградниках, розташованих в районі Галлура на Сардинії.

Виробництво вин схоже на гру в оркестрі. Кожен учасник має визначену роль, яка є фундаментальною для успіху всього музичного твору.

І так само в цій компанії: кожен член сім’ї - це важлива частина в мозаїці, яка визначає їх ідентичність.

Сьогодні компанією керують П'єро із дружиною Марісою, а також троє дітей: Лаура, Антоніо та Алессандро.  Кожен член родини має свою роль у компанії: Антоніо має справу з технічною стороною бізнесу. Завдяки своїй завзятості кожен день він не дає змоги зупинити складну роботу ємкостей для ферментації та розливу вина. Будучи точним інженером, йому також довіряють адміністративну сторону. Агроном Алессандро замінив свого батька П'єро в управлінні виноградниками сучасними та інноваційними технологіями, щоб виробляти вина зі все більш високою якістю. Він також має справу з комерційною стороною, співпрацюючи з партнерами у розвитку мережі продажів на Сардинії, в іншій частині Італії та за кордоном. Лора відповідає за маркетинг та комунікації та займається гостинністю в садибі Балаяна. Маріса сприяє розвитку компанії, пропонуючи свої цінні поради.

 

Сьогодні культивовані виноградні лози займають близько 120 гектарів і знаходяться в основному на північному сході Сардинії, в чотирьох районах прекрасної Галлури: Балахана, Сколомбріно, Монтеліту та Чіабатту.

Виноградники в основному розташовані на гранітних ґрунтах, які мають хорошу морфологію на висоті від 100 до 500 м, чудовий дренаж, хороший рівень мінеральних солей, багатих калієм.

 

Основний сорт виноградної лози в Галлурі - Vermentino di Gallura DOCG – це єдина номінація контрольованого та гарантованого походження на Сардинії.

Значні перепади температур, характерні для цих районів, та постійний пом’якшувальний ефект від моря дозволяють винограду накопичувати особливі аромати, які стають частинами аромату готових вин - їх відмінна риса в поєднанні з високим вмістом мінералів.

 

Окрім Верментіно ді Галлура, тут вирощують інші місцеві сорти, такі як Москато ді Галлура DOC та Каннонау ді Сарденя DOC, а також міжнародні сорти винограду, включаючи Мерло, Каберне Совіньон, Піно та Шардоне.

 

За рік тут обробляється 1500 тон винограду, для виробництва використовують 74 резервуари з нержавіючої сталі, а також бочки з французького та американського дуба. Фактична кількість виробництва за рік становить 1,5 млн. пляшок.

На сьогодні Cantina delle Vigne діє на внутрішньому ринку, а також експортує до США, Канади та Японії. До того ж, продукцію цього виробника можна знайти у Швейцарії, Бельгії, Німеччині, Нідерландах, Сполученому Королівстві та Україні.

 

 

 

Piero Mancini Vermentino di Sardegna

Країна:Італія. Регіон:Сардинія. Сорт:Верментіно. Рік:2020. Алко:12,5%. Витримка:немає. Ціна:317грн

Класифікація: Vermentino di Sardegna DOC.

Одна з перлин П’єро Манчіні. Вино з одного сорту з винограду Верментіно, яке з великою обережністю культивується на підходящих ґрунтах, багатих мінеральними солями та природними поживними речовинами.

Ферментація проходить на шкірках при 18 °C

Має квітково-трав'янистий  аромат з нотками білих польових квітів. Смак сухий, середньої тільності, елегантний,  з приємною свіжістю і присмаком гіркого мигдалю.

Чудовий аперитив, ідеально підходить для риби, ракоподібних, молюсків та білого м’яса. Він також може супроводжувати перші страви з риби.

 

 

Piero Mancini Angedras Frizzante

Країна:Італія. Регіон:Сардинія. Сорт:Верментіно. Рік:. Алко:11%. Цукор:10г/л. Витримка:немає. Ціна:грн

Класифікація: Вино Frizzante.

Вино солом'яного кольору із зеленуватим відтінком.

Перше бродіння з кожурой при 18 °C. Друге бродіння методом Шарма в автоклаві.

Інтенсивний аромат із сухим і гармонійним смаком.

Чудовий аперитив, добре підходить до рибних страв.

 

 

Piero Mancini Vermentino di Gallura

Країна:Італія. Регіон:Сардинія. Сорт:Верментіно. Рік:2020. Алко:13%. Витримка:. Ціна:397грн

Класифікація: Vermentino di Gallura DOCG Superiore.

Цей Верментіно - один із шедеврів П'єро Манчіні - створений, щоб відсвяткувати чарівність Галлури.

Бродіння з кожурою при 18 °C. Аромат квітково-фруктовий з нотками цитрусових. Збалансований смак з яркою мінеральністю.

Підходить як аперитив та стане чудовим партнером для страв з риби, морепродуктів.

 

 

 

Piero Mancini Primo

Країна:Італія. Регіон:Сардинія. Сорт:Верментіно. Рік:. Алко:13,5%. Витримка:6 місяців в стальних резервуарах. Ціна:607грн

Класифікація: Vermentino di Gallura DOCG Superiore.

Нові та вишукані горизонти смаку. Манчіні Прімо: саме так сім’я вирішила назвати це розкішне Верментіно ді Галлура DOCG.

Це відбірний виноград з кращих ділянок виноробні. Бродіння з кожурою при 18 °C. Витримка 6 місяців в нейтральних резервуарах.

Аромат фруктовий з нотками екзотичних фруктів.

Смак свіжий і гармонійний, пікантний і насичений, з нотами ванілі.

Подавати до страв на основі морської риби, молюсків та індички.

 

 

 

Piero Mancini Moscato di Sardegna

Країна:Італія. Регіон:Сардинія. Сорт:Москато. Алко:8%. Цукор:75г/л. Ціна:377грн

Класифікація: Moscato di Sardegna Gallura DOC Spumante.

Білий сорт винограду Moscato, вирощений на виноградниках П'єро Манчіні в Галлурі, дає унікальне вино із чудовим ароматом та чарівним мускатним смаком.

Підходить до десертів загалом, фруктових тарілок та пікантних сирів.

 

 

Piero Mancini
Piero Mancini
Piero Mancini
Piero Mancini
Piero Mancini
Про WINETIME Гастромаркети WINETIME це 31 гастромаркет у 14 регіонах і понад 8000 найменувань товарів власного імпорту з Італії, Іспанії, Франції, Чилі, Португалії, Німеччини, Шотландії, Австралії та інших країн.
Вино та листи Підпишіться на наші новини і акції
Даю згоду на обробку персональних даних
добавлен в вашу корзину