М'ясні делікатеси

1

М'ясні делікатеси за вигідною ціною

Багато людей вважають за краще вживати в їжу смачні м'ясні делікатеси. Вони вирізняються високою якістю виготовлення, і в процесі її вживання людина отримує величезне задоволення, насолоджуючись чудовою їжею з м'яса. Такі продукти виробляються тільки з добірного м'яса, а дослівно слово «délicatesse» з французької мови перекладається як «вишукана страва».

Ціна на м'ясні делікатеси в нашому спеціалізованому інтернет-магазині оптимальна нарівні з відмінною якістю м'ясної продукції. Ми співпрацюємо тільки з надійними та перевіреними виробниками й постачальниками даного товару.

Делікатеси з м'яса це

У наш час така продукція виробляється на сучасному технологічному обладнанні винятково із сировини найвищої якості. Для приготування делікатесів відбирають елітне м'ясо - вирізки яловичини, свинини та баранини, кролятина, курятина та індичатина. Усі напівфабрикати піддаються ретельній обробці: витягують усі кістки, великі судини і жили, відрізають надлишки жирів і малопоживні шматки м'яса. Тому м'ясний делікатес відгуки має винятково позитивні, зважаючи на те, яка якість м'яса в них використовується.

Коли залишається тільки чисте добірне м'ясо, воно підсолюється за допомогою введення ін'єкцій спеціальними шприцами. Далі м'ясо необхідно витримати в розсолі в спеціальних камерах, а потім вони проходять термічну обробку й охолоджуються перед пакуванням їх на продаж. Таке м'ясо - це холодні закуски, які надають можливість не тільки насолодитися їх смаком, а й забезпечать шикарне оформлення святкового столу.

У чому користь м'ясних делікатесів

М'ясні делікатеси натуральні вирізняються великою енергетичною цінністю. У них міститься рекордна кількість докозагексаєнової кислоти, яка запобігає хворобі Альцгеймера та слабоумству. Крім того, вони містять велику кількість білка, який дає змогу формувати м'язову тканину, та вітаміни групи «В», які беруть участь у роботі нервової та кровоносної систем. Завдяки наявності жирної поліненасиченої кислоти поліпшується якість шкіри та волосся.

Розглянемо, які корисні мікроелементи входять до м'ясних делікатесів:

  1. Залізо – корисно для підтримки рівня гемоглобіну в крові, який забезпечує транспортування кисню кровоносною системою організму. Крім того, гемоглобін руйнує токсини та перетворює калорії на енергію.
  2. Цинк - відповідає за регенерацію тканин і забезпечує обмінні процеси в організмі.
  3. Селен – сприяє розщепленню жирів.
  4. Фосфор – завдяки йому зміцнюється структура кісткової тканини.

Копчені, напівкопчені та сирокопчені м'ясні делікатеси краще вживати в їжу в першій половині дня, оскільки в них міститься велика кількість білка, який довше перетравлюється.

Різновиди делікатесів із м'яса замовити за найкращою ціною

У нашому інтернет-магазині WineTime представлений великий асортимент м'ясних делікатесів, що вирізняються відмінним вишуканим смаком і високою якістю виготовлення відповідно до встановлених стандартів.

Види м'ясних делікатесів включають в себе такі продукти харчування:

  • ковбаса суха (копчена, напівкопчена);
  • ковбаса сиров'ялена – її виготовляють із маринованого м'ясного фаршу за допомогою висушування, а сировиною слугує свинина та яловичина найвищої якості;
  • салямі – тверда в'ялена ковбаса з ретельно відібраних частин свинини (стегно, шия, грудинка);
  • сервелат - ковбаса відрізняється ніжним і соковитим смаком, але відсутня кислинка як у салямі;
  • прошутто (Італія, м'ясні делікатеси) - італійська шинка, виготовлена зі свинячого окосту;
  • сосиски з кролячого м'яса - дієтичний делікатес, що вирізняється дуже ніжним смаком і солодшим за м'ясо птиці;
  • нарізка з ковбаси одного виду або асорті;
  • хамон – сиров'ялена свиняча нога (іспанський делікатес);
  • окости;
  • бекон – в'ялена свинина, приготована з різних шматків м'яса (вирізка, грудинка);
  • брезаола – сиров'ялена м'ясна вирізка.

На всі м'ясні делікатеси фото є на нашому сайті, для більш зручного вибору. Уся наша продукція вирізняється високою якістю виготовлення, бо виробляється відповідно до встановлених стандартів і суворого дотримання рецептури. Ви можете оформити замовлення за номером телефону або онлайн на сторінці товару. Доставка здійснюється по всій Україні.

Як правильно обирати та купити делікатеси з м'яса, у чому їх зберігати

Якщо ви плануєте купити м'ясні делікатеси, то важливо завжди звертати увагу на їхню упаковку.

На ній буде надана вся інформація про даний м'ясний продукт:

  1. Яке м'ясо використовувалося (яловичина, свинина, баранина, кролятина та інше);
  2. Також на пакуванні має бути зазначено, що це "Вищий перший" - у ньому міститься не менш як 80% кускового м'яса. Якщо вказано "Перший сорт", то в ньому такого м'яса буде від 50%.
  3. Наявність різних добавок - чим їх менше, тим краще.
  4. Звертайте увагу на термін виготовлення і до якого терміну її потрібно вжити. Якщо термін придатності добігає кінця, то такий продукт, а особливо м'ясний брати небажано.
  5. На упаковці завжди вкажуть умови зберігання.
  6. Зовнішній вигляд продукту має бути привабливим, якщо сало виглядає жовтуватим, то значить продукт неякісний або несвіжий.

М'ясні делікатеси шинка, хамонм'ясні ковбаси і багато іншого можна вживати відразу в їжу, без будь-якої обробки. Також їх можна використовувати в приготуванні інших страв - салатів, піци, бутербродів, супів, солянки та іншого.

Зберігати такі продукти потрібно строго відповідно до рекомендацій, зазначених на упаковці. Наприклад, копчені продукти небажано зберігати в холодильнику довше 5 днів. Також не слід застосовувати для зберігання контейнери із пластику, харчову плівку, фольгу та поліетиленові пакети. Делікатеси з м'яса мають зберігатися в холодильнику в заводській упаковці або загорнути їх у пергамент. Якщо делікатес (м'ясна продукція) помістити в морозилку, то термін їхньої придатності може сягати до 6 місяців.

У нас на сайті також можна купити різні м'ясні делікатеси для чоловіків, які стануть доречними в будь-якій чоловічій компанії. Замовляйте у нас і насолоджуйтеся винятково високою якістю м'ясних продуктів.