292 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | червоне |
Країна | Іспанія |
Регіон | Арагон |
Виробник | Vinedos y Bodegas Pablo |
Об'єм | 0,75 л |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: червоне
Солодкість: сухе
Алкоголь: 15,50%
Цукор: 3 г/л
Сорт винограду: 60% гарнача, 20% кариньєна, 20% відаділло
Рік: 2004
Колір: Гранатовий.
Аромат: Складний букет з нотами еспрессо, солодощів, сливи, чорниці та вишневого варення.
Смак: Насичений і складний, з нотками шоколаду і кави мокко.
Температура подачі: 16-18°C
З чим подавати: Смакує до салатів, морепродуктів та пасти.
Розміщення виноградників: Каріньєна
Класифікація: Denominacion de Origen (DO)
Властивості ґрунту: Грунти характеризуються неоднорідною структурою і мають у своєму складі каміння, гальку, глину, вапняк, пісок. Загалом вони є досить сухими.
Врожай: Вручну.
Технологія виробництва: Алкогольна ферментація відбувається в чанах з нержавіючої сталі при контрольованій температурі 25°C протягом 20 днів. Малолактична ферментація проходить при температурі 18°C у нових французьких дубових діжках протягом 40-60 днів.
Витримка: 44 місяці у французьких дубових діжках первинного та вторинного використання, 48 місяці в пляшці перед надходженням у продаж
Назва: Vinedos y Bodegas Pablo
Адреса: Avda . Zaragoza 16 Avda 50108 Almonacid de la Sierra Zaragoza (Spain)
Вебсайт: www.granviu.com
Рік заснування: 1760
Кількість вин, що виробляються: 9
Частка винограду, що закуповується: Лише власний виноград
Площа: 60 га
Про компанію: Vinedos у Bodegas Pablo – це сімейна виноробня, розташована в Альмонасід-де-ла-Сьєрра, що в провінції Сарагоса, яка є частиною апеласьйону Каріньєна. У сім'ї Пабло існують давні традиції виноробства і вона використовує лише автохтонні сорти винограду, які вирощуються на власних виноградниках, розміщених біля підніжжя Сьєрри-де-Альгайрен на висоті 550-750 м. Історія виноробні бере початок ще у 18 столітті. Предки Хосе Пабло перетворили давні виноробні традиції у прибуткову справу у 1760 році. Глибоко вкорінені звичаї, земля та виноград стали найціннішими надбаннями виноробні та запорукою створення найбільш високоякісних вин. Представники сучасного покоління Хосе Пабло Касао та дві його сестри на місці старої побудували нову виноробню, яка обладнана найновітнішим устаткуванням для виробництва вина. Основною метою сім’ї Пабло є відтворення сутності рідної землі та збереження унікальних ароматів та смаків автохтонних сортів винограду шляхом створення чудових вин та постійного вираження поваги до терруару. (На виноградниках не використовуються гербіциди чи будь-які інші хімічні речовини).
Ура! Ваш відгук буде першим: