257 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | біле |
Країна | Чилі |
Регіон | Касабланка |
Виробник | Emiliana |
Об'єм | 0,75 л |
Сорти | Шардоне |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: біле
Солодкість: сухе
Алкоголь: 13.50%
Цукор: 2.44 г/л
Сорт винограду: 100% шардоне
Рік: 2016
Колір: Солом'яний.
Аромат: Фруктові тони айви, цитрусових, тропічних фруктів, мінеральні ноти з відтінком смажених горіхів.
Смак: Фруктовий смак демонструє збалансовану кислотність, шовковисту структуру та тривалий післясмак.
Температура подачі: 10-12°C
З чим подавати: Чудовий супровід до смажених морепродуктів на грилі, сібасу, смаженого курчати з овочами.
Розміщення виноградників: Долина Касабланка
Класифікація: Denominacion de Origen (DO)
Властивості ґрунту: Ґрунти цього регіону складаються в основному з алювіальних покладів, сформованих завдяки нанесенням ріки.
Врожай: Вручну, останній тиждень квітня.
Технологія виробництва: Виноград збирають в 11-кілограмові контейнери і перевозять в погріб для охолодження. Потім відбувається конвеєрний відбір та пресування. Сусло декантується та піддається алкогольній ферментації з участю чистої культури дріжджів. Після завершення алкогольної ферментації вино залишається на осаді та регулярно перемішується. Перед розливом у пляшки вино очищують та стабілізують для запобігання подальшого випадання осаду.
Витримка: 4 місяці, 30% у французьких дубових діжках.
Назва: Emiliana
Адреса: WTC Building Avenida Nueva Tajamar 481 Of. 905, South Tower Las Condes, Santiago, Chile
Вебсайт: www.emiliana.cl
Рік заснування: 1986
Кількість вин, що виробляються: 35
Частка винограду, що закуповується: Лише власний виноград
Площа: 1117 га
Про компанію: Виноробня Emiliana була заснована в 1986 році родиною Guilisasti (Рафаель і Хосе Джуілізасті). Родина не була новачком у виноробстві: раніше вони працювали на всесвітньо відому Concha y Toro.
Виноградники розміщені в Maipo, Colchagua, Casablanca, Bío-Bío, Cachapoal і Limarí. Виробничі потужності (власне, виноробні) - у Los Robles і Palmeras в Кольчагуа і в Майпо.
У 90-х роках їх господарювання почало рухатися в бік органічного виноробства і в 2003 році вони випустили перше своє органічне вино Coyam 2001 і Novas Cabernet Sauvignon-Merlot 2002.
Emiliana володіє найбільшими площами з органічними виноградниками в світі. Сьогодні більше половини виноградників дають органічний виноград, а вищу лінійку вин (Emiliana Gê і Coyam) роблять за принципами біодинаміки. Решта виноградників сертифіковані (ISO 14.001) і знаходяться ще в процесі переходу до органічного статусу.
Головний енолог компанії - Noelia Orts, але все виробництво проходить під наглядом авторитетного в питаннях органіки і біодинаміки Alvaro Espinoza.
У 2015 була названа виноробнею року за версією Wines of Chile Awards.
Наталья 05.2017 |
Хорошее соотношение цена-качество |