147 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | напівсухе |
Тип | ігристе |
Колір | біле |
Країна | Італія |
Регіон | Сардинія |
Виробник | Piero Mancini |
Об'єм | 0,75 л |
Сорти | Верментіно |
Доставка:
Оплата:
Тип: ігристе
Колір: біле
Солодкість: напівсухе
Алкоголь: 11,50%
Цукор: 11 г/л
Сорт винограду: 100% верментино
Рік: 2014
Колір: Винo солом'яного кольору з зеленуватим відтінком.
Аромат: Фруктово-трав'янистий, з нотками зелених фруктів.
Смак: Легкий та достатньо свіжий.
Температура подачі: 10-12°C
З чим подавати: Рекомендовано як аперитив і до легких м'ясних страв.
Розміщення виноградників: Галлура
Класифікація: Indicazione Geografica Tipica (IGT)
Властивості ґрунту: гранітні ґрунти з низьким вмістом глини
Врожай: 100% вручну
Технологія виробництва: традиційна для білого вина, ферментація при температурі 18 °C
Витримка: до 3 років
Назва: Piero Mancini
Адреса: 17 07026 OLBIA (OT) SARDEGNA - ITALIA
Вебсайт: www.pieromancini.it
Рік заснування: 1956
Кількість вин, що виробляються: 11
Кількість пляшок, що виробляються: 1500000
Частка винограду, що закуповується: Лише власний виноград
Площа: 100 га
Про компанію: Незважаючи на успішну кар'єру дантиста Пьєро Манчіні ніколи не припиняв наслідувати сімейну традицію та власну пристрасть до вирощування винограду та виробництва вина. Все почалось у 1960-х, коли він посадив перші сорти винограду. Вже через деякий час Пьєро став удосконалювати методи та збагачувати досвід, завідуючи різними важливими виноградниками. Так само, як набирала обертів його пристрасть до виноробства, зростала кількість сортів винограду, які він розводив. Манчіні розумів, що поєднання трьох складових - клімату-властивостей землі-винограду - було основою створення вин найвищої якості, які, в той же час, могли нести в собі властивості та унікальність місця їх виготовлення. Рішучість Пьєро Манчіні була винагороджена сповна, оскільки вже наприкінці 1970-х рр. виноробня "Piero Mancini" володіла 70-ма гектарами виноградників у одному з найбільш відомих регіонів Сардінії - Галлурі. Ділова хватка та досвід Пьєро Манчіні незабаром привели його до спеціалізації у вишуканих, високоякісних винах, які досягли заслуженого успіху та здобули місце серед найкращих вин на ринку Сардінії. На даний час компанією керують дружина Пьєро Маріса та троє їхніх дітей - Лаура, Антоніо та Алессандро - і кожен з них має визначену роль: Алессандро відповідає за торгівлю та агрономію, Антоніо - технік та менеджер з управління, а Маріса та Лаура займаються інформаційними питаннями та зв'язками з громадськістю.
Ура! Ваш відгук буде першим: