397 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | червоне |
Країна | Італія |
Регіон | Сицилія |
Виробник | Donnafugata |
Об'єм | 0,75 л |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: червоне
Солодкість: сухе
Алкоголь: 12,50%
Цукор: 4,3 г/л
Сорт винограду: неро д'авола, шираз
Рік: 2014
Колір: Гранатовий.
Аромат: Із нотами полуниці, малини, вишні, квітів, ванілі, з мотивами спецій і прянощів.
Смак: Терпкий, збалансований та стійкий.
Температура подачі: 15-16°C
З чим подавати: Із салямі, напівтвердими сирами, рибою на грилі і піцею.
Розміщення виноградників: Контесса Ентелліна
Класифікація: Indicazione Geografica Tipica (IGT)
Властивості ґрунту: Глина та вапняк.
Технологія виробництва: Ферментація, одночасно з мацерацією на шкурках, в ємностях з нержавіючої сталі при контрольованій температурі 24-26°С протягом 8 днів.
Витримка: 2 місяці в ємностях з нержавіючої сталі і 3 місяці в пляшці.
Назва: Donnafugata
Адреса: Via S. Lipari 18 - 91025 Marsala - Sicilia
Вебсайт: www.donnafugata.it
Рік заснування: 1983
Кількість вин, що виробляються: 13
Площа: 328 га
Про компанію: Donnafugata була заснована на острові Сицилія сімейством підприємців зі 150-річним досвідом у секторі преміальних вин. Джакомо Ралло разом з дружиною Габріеллою та дітьми займаються справою, приділяючи найбільшу увагу деталям і синхронізації людей та природи, щоб зробити вина, які найкраще відповідають потенціалу цієї місцевості. Розповідь про Donnafugata починається в історичних погребах сім'ї Ралло в Марсалі у 1983 році, а також на виноградниках Контесса Ентелліна в самому серці західної Сицилії. У 1989 році Donnafugata розширила свої володіння землями на острові Пантеллерія, почавши власне виробництво солодких вин. Назва Donnafugata, в перекладі «жінка у польоті», походить з історії про королеву Марію-Кароліну, дружину Фердинанда IV Бурбона, який втік з Неаполя на початку 1800-х років з приходом військ Наполеона. Шукаючи притулку в Сицилії, він дійшов до земель, де зараз знаходяться виноградники виноробні. Ця подія надихнула власників на логотип Donnafugata, на якому зображена голова жінки, чиє волосся розвівається вітрами. Ґрунти, місцеположення, висота, кліматичні умови виноградників та вік лоз є принциповими факторами для виробництва вина, унікального по відношенні до теруару. Під час вініфікації використовуються прості технології, які відображають єдність винограду, сусла і вина. Ретельний контроль над процесами на виноградниках та у винних погребах рік за роком дозволяє компанії підвищувати якість своєї продукції. Персонал складається зі справжніх професіоналів своєї справи (агрономів, енологів, менеджерів з контролю якості, персоналу винних погребів та виноградників), які супроводжують процес виробництва, щоб переконатися, що природні ресурси використовуються якомога продуктивніше для створення найкращого вина Donnafugata.
Ура! Ваш відгук буде першим: