Локшина із рисового борошна, яке вважається кориснішим, ніж звичайне зернове. По-перше, воно безглютенове і підходить людям, що страждають від целіакії (непереносимості глютену). По-друге, містить амінокислоти, кальцій, фосфор, залізо, йод, а також бетаглюканат, який знижує рівень холестерину. По-третє, рисове борошно менш калорійне. Країна походження рисової муки для цієї локшини - Таїланд. Локшина дуже тонка, завширшки кілька міліментрів, довга, біла, злегка прозора. Використовується в супах і з пряними с
Про WINETIME
Гастромаркети WINETIME це 31 гастромаркет у 14 регіонах і понад 8000 найменувань товарів власного імпорту з Італії, Іспанії, Франції, Чилі, Португалії, Німеччини, Шотландії, Австралії та інших країн.