Giffard фото

Giffard

Адреса
49240 Avrille (France)
Рік заснування
1885
Веб сайт
http://www.giffard.com
Частка закуповуваного винограду
-
Кількість вироблених пляшок
-
Кількість виготовлених вин
-
Площа
-
Усе почалось спекотного літа 1885 року. Еміль Жіфар тоді був місцевим фармацевтом в Анжу (Долина Луари). Кмітливий, винахідливий і вибагливий у смаках чоловік почав досліджувати харчові властивості м’яти. Як наслідок, Еміль створив чистий, довершений м’ятний лікер, який продегустували відвідувачі одного з найбільш фешенебельних місцевих готелів, що відзначили його чудову якість та смак. Успіх прийшов одразу. Еміль перетворив свою аптеку на дистилярню і назвав лікер «Menthe Pastille» (досл. м’ятні пастилки), оскільки м’ятні солодощі були дуже популярні на той час. Чотири покоління потому «Giffard» все ще знаходиться в управлінні тієї ж сім’ї та своїм гаслом вважає безпрецедентну якість. Фрукти і рослини купуються у самому регіоні. Для того, щоб виготовлені напої вражаюче широкого асортименту були ароматними і смачними, фрукти мацерують в спирту від 48 годин до 3 місяців залежно від часу, необхідного для оптимального купажування фруктового соку та алкоголю. Купаж, фільтрація, контроль – три кити, на яких тримає
Про WINETIME Гастромаркети WINETIME це 31 гастромаркет у 14 регіонах і понад 8000 найменувань товарів власного імпорту з Італії, Іспанії, Франції, Чилі, Португалії, Німеччини, Шотландії, Австралії та інших країн.
Вино та листи Підпишіться на наші новини і акції
Даю згоду на обробку персональних даних