Всі інгредієнти для соків збираються вручну і проходять огляд і обробку під контролем фахівців. Соки Rabenhorst виробляють за унікальною технологією низькотемпературної пастеризації, при якій сік нагрівається до 80-90 ° C. Ще одна особливість – спеціальний розлив, при якому в пляшку не потрапляє кисень, що зберігає продукт від окислення і не дає можливості розвитку мікроорганізмів. У підсумку, сік зберігає смак свіжих фруктів і овочів, і не втрачає природні вітаміни, які руйнуються при звичайній пастеризаці
Про WINETIME
Гастромаркети WINETIME це 31 гастромаркет у 14 регіонах і понад 8000 найменувань товарів власного імпорту з Італії, Іспанії, Франції, Чилі, Португалії, Німеччини, Шотландії, Австралії та інших країн.