Кошик порожній
Додання товару в кошик

Jameson

Поделиться:
Артикул: 46189
4,5 л
Ціна Кількість Разом
399700грн
399700грн
В наявності 3 шт.
по мережі: 12 шт.
продано: 40 шт.

Тип: віскі

Класифікація: бленд

Країна: Ірландія

Виробник: John Jameson & Son

Об'єм: 4,5 л

Дані перевірені: 15.03.2018

Доставка:

  • Самовивіз: WINETIME, пр.Бажана 1е, (м) Осокорки
  • по Києву до дверей від 500 гривень безкоштовно
  • Експрес по Києву протягом трьох годин
  • по Україні згідно тарифів "Нової Пошти", від 1000 гривень безкоштовно

Оплата:

  • Visa/MasterCard (онлайн)
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий розрахунок, рахунок-фактура

Опис Jameson

Технічні характеристики

Алкоголь: 40,00%

Класифікація: бленд

Об'єм: 4,5 л

Дегустаційні замітки

Дегустації: Віскі Jameson має легкий квітковий аромат, приправлений пряним деревом і солодкими нотками. Ідеальний баланс пряних, горіхових та ванільних ноток з натяками на солодкий херес та виняткова м’якість смаку. Не існує правильних чи неправильних способів насолодитися улюбленим ірландським віскі. Тому представляємо улюблені рецепти від John Jameson & Son. Насолоджуйтеся ними разом із друзями та не забувайте дотримуватися міри. Спробуйте віскі у чистому вигляді, з льодом, з газованою водою, журавлиним соком, лимонадом та в інших коктейлях, зокрема Jameson Apricot Sour, Jameson Caramel Manhattan, ''Jameson Almond Old Fashioned, Jameson Julep, Jameson Irish Coffeetini.

Додаткова інформація

Технологія виробництва: При виготовленні віскі Jameson змішують дивовижні ячмінні та зернові спирти, наповнюють їх присмаком горіхів з хересових бочок і збалансовують смаки ароматною ваніллю з бурбонових бочок. І як усі віскі John Jameson & Son, Jameson Irish Whiskey тричі дистильований. Увесь віскі Jameson виготовляють із трьох основних складників: ячменю, кукурудзи і чистої ірландської води. Воду беруть з місцевої річки Дангорні, що тече на території віскікурні та ідеально підходить для варіння й бродіння — ключових етапів виробництва віскі. Солодження частини ячменю є вкрай важливим для утворення натуральних ферментів у зерні, яке пізніше буде використано для варіння. Ячмінь солодять у три етапи: замочування, пророщування та висушування в печі. При замочуванні ячмінь на декілька днів заливають водою. Далі він викладається для пророщування та утворення необхідних ферментів. Потім ячмінь висушується за допомогою чистого гарячого повітря. Коли солоджений і несолоджений ячмінь уже готовий, перемелюють зерно для отримання борошна, яке називається «крупкою». Перемелюючи ячмінь і солод у борошно, отримується кращий доступ до крохмалю і ферментів, які знадобляться пізніше для виготовлення спирту. Співвідношення ячменю й солоду визначається за рецептом майстра дистиляції. Далі крупка змішується з гарячою водою (63°C) для утворення суміші. Тоді суміш перекачують у велику посудину під назвою «котел для суміші», де ферменти розщеплюють крохмаль на простіші цукри. Потім потрібно отримати солодкувату рідину із суміші, тому фільтрують масу крізь спеціальний фільтр, у результаті чого отримують гарячу солодку рідину, яка називається суслом. Сусло закачують у велетенські діжки, додають дріжджі, і тоді починається бродіння. Після 60 годин бродіння цукор перетворюється на алкоголь. У результаті отримується брага, яка містить лише 8% спирту за об’ємом. Наступний етап виготовлення віскі — дистиляція. Після завершення бродіння брага перекачується у перший з трьох мідних перегонних кубів. Спирт закипає при температурі, нижчій за температуру кипіння води тому, що брага закипає при температурі 80°C й алкогольні випари піднімаються з горловини куба, проходять крізь конденсатор і знову повертаються у стан рідини. Під керівництвом майстра дистиляції цей процес повторюється ще двічі в інших кубах, доки рівень спирту не досягне позначки між 80 і 85,5%. Кукурудзу, інший невід’ємний інгредієнт ірландського віскі Jameson, також перемелюють на крупку разом із солодженим ячменем, заварюють і ферментують для отримання бражки з об’ємним вмістом спирту 15%. Тоді бражку тричі дистилюють у наших високих дистиляційних колонах, щоб утворити світлий, делікатний і запашний спирт з об’ємним вмістом алкоголю 94,4%. Після дистиляції міцність двох видів спирту зводять до 60-70% за допомогою чистої води, а тоді заливають у бочки. Використовуємо різні види бочок – для хересу, бурбону, портвейну, які належним чином доглядаються. Після цього бочки зберігаються у просторому, темному й ароматному сховищі у Мідлтоні, де вони витримуються протягом наступних декількох років. Кожна бочка втрачає приблизно 2% спирту щороку за рахунок випаровування. Цей процес називається «часткою янголів». Дозрілі віскі виливають у великий чан і змішують перед розливом у пляшки. Міцність також зменшується до 40% за об’ємом, щоб віскі був готовий до вживання.



Про виробника Jameson

Назва: Pernod Ricard

Вебсайт: www.pernod-ricard-ukraine.com

Рік заснування: 1975

Про компанію: Міжнародний холдинг Pernod Ricard («Перно Рікар») був заснований у Франції в 1975 р. у результаті злиття двох брендів, на той момент досить скромних і конкуруючих між собою, – Pernod (заснований у 1805 році) і Ricard (заснований у 1932 році). Подальша ж історія неймовірно стрімкого злету групи Pernod Ricard – це, насамперед, історія талановитих, надзвичайно цілеспрямованих і закоханих у свою справу людей, яким пощастило за короткий час перетворити невелике підприємство на Світового лідера №1 у сегменті елітних міцних алкогольних напоїв і вин. Упродовж буквально декількох десятиліть Pernod Ricard завоював довіру споживачів на всіх континентах, ставши визнаним лідером на ринку виробництва й продажу міцного алкоголю в преміум-сегменті. Таких вражаючих успіхів команда під керівництвом Патріка Рікара досягла, насамперед, завдяки своїй продуманій стратегії органічного росту й масштабних поглинань. Починалося ж усе досить скромно: у 1975 році батько Патріка, месье Поль Рікар, намагаючись зміцнити позиції популярного, але все ще локального французького пастісу Ricard, пропонує злиття одному із своїх конкурентів – виробнику анісового аперитиву Pernod. Цікаво, що з перших днів свого народження об’єднана компанія встановлює децентралізовану систему управління — систему, яка згодом стане особливістю Pernod Ricard. Згідно з нею, група складається з холдингу й дочірніх компаній. У функції холдингу входить розробка генеральної стратегії розвитку, визначення поточної політики групи й загальне управління її діяльністю, а дочірні компанії відповідають за адаптацію і втілення стратегії на локальних ринках. Зараз холдингу підпорядковуються 6 фірм-виробників продукції й/або власників торговельних марок, а також 4 регіональні центри — «Перно Рікар Франція», «Перно Рікар Європа», «Перно Рікар Азія» і «Перно Рікар Америка»,у які входять компанії-дистриб’ютори. Дочірні компанії разом із компаніями-власниками торговельних марок адаптують глобальну стратегію групи до того чи іншого місцевого ринку. Заохочуючи ініціативність і вітаючи реалізацію співробітниками свого творчого потенціалу, компанія стимулює розвиток підприємницького духу абсолютно на всіх рівнях, починаючи з рядових членів команди й закінчуючи топ-менеджментом. В основі стратегії й завдань компанії лежать такі фундаментальні цінності, як підприємницький дух та ініціативність, висока соціальна відповідальність, взаємна відповідальність і дотримання етичних зобов’язань. Ці найважливіші цінності, на яких базується бізнес-культура компанії у Франції, в Україні й іще у 70-и країнах світу, — основа її ідентичності. І саме в цінностях — сила й неповторність Pernod Ricard. Крім того, найважливішою особливістю й перевагою компанії Pernod Ricard порівняно з іншими гравцями світового ринку спиртних напоїв є її глобальна стратегія збереження справжньості й оригінальності рецептури напоїв, які вона представляє. Це означає, що виробництва розташовуються там, де вони знаходилися історично: настоянка Becherovka виготовляється винятково в Чехії й розливається саме там, кубинський ром Havana Club має справжнє кубинське походження, а джин Beefeater — це єдиний істинно лондонський джин, який дотепер виготовляється в самісінькому центрі Лондона. Немало великих придбань, здійснених Pernod Ricard, виявилися обґрунтованими, вигідними й далекоглядними, у їх числі Irish Distillers, Єреванський Коньячний Завод, активи Seagram’s — Chivas, Martell, Olmeca, придбання Allied Domecq — Beefeater, Ballantine’s, G.H.Mumm, Perrier-Jou?t, Malibu, серед останніх досягнень — придбання бренду шведської горілки Absolut. Причому у випадку з покупкою Seagram’s, як і у випадку з покупкою Allied Domecq, компанія збільшувалася вдвічі, семимильними кроками просуваючись до лідерської позиції на ринку! Сьогодні Pernod Ricard продовжує активно розвивати портфель своїх брендів, дотримуючись стратегії інноваційності й преміумізації, коли пріоритетом стають престижні й високоприбуткові торговельні марки. Основна мета стратегії — постійне лідерство й задоволення зростаючих запитів споживачів як у розвинених країнах, так і в країнах, які розвиваються. Сьогодні група Pernod Ricard — це світовий лідер у преміальному й престижному сегментах міцних алкогольних напоїв.

Відгуки (0) Jameson

Ура! Ваш відгук буде першим:

Ваш відгук
Оценка:

Плохо Отлично

Дивіться також
Набор «Что лучше» 500074: Grants VS Haunting Lounge
-10%
Артикул: 500074

88400 79560грн

Fauconnier Hunting Lodge 3 Y.O. 4,5 л
-14%
14 час. 20 мин. 31 сек.
4,5 л Артикул: 117182

299700 257742грн

Набор «Что лучше» 500070: Jameson VS Clontarf Single Malt
-10%
Артикул: 500070

134400 120960грн

Tomatin Distillery Antiquary 21 Y.O. (gift box) 0,7 л
-14%
14 час. 20 мин. 31 сек.
0,7 л Артикул: 53143

299700 257742грн

Iнші товари