43200грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість: сухе Тип: тихе Колір: біле Країна: Іспанія | Регіон: Каталонія Виробник: Masia Vallformosa Об'єм: 0,75 л |
Дані перевірені: 07.05.2018 |
Доставка:
Оплата:
«Ми рекомендуємо» означає - варто спробувати!
Нам подобається, професійним сомельє та нашим покупцям. Це не просто співвідношення ціни та якості: тут якість перевищує Ваші очікування. Купуйте, рекомендуємо!
Читати докладніше ...
Тип: тихе
Колір: біле
Солодкість: сухе
Алкоголь: 11,50%
Цукор: 2 г/л
Сорт винограду: макабео, гарнача
Рік: 2016
Колір: Вино має солом'яний колір.
Аромат: Яскраво виражений, з трав'янисто-пряними нотами.
Смак: Легкий, достатньо м'який та гармонійний.
Температура подачі: 10-12°C
З чим подавати: Чудово з білими сортами риби, соусами, стравами з рису і всіма видами морепродуктів.
Розміщення виноградників: Каталонія
Класифікація: Denominacion de Origen (DO)
Властивості ґрунту: Вапняна, піщана, глиниста, кам'яниста
Врожай: Ручний та механічний, Макабео: кінець серпня, Шарел-ло: останні 2 тижні вересня
Технологія виробництва: Ферментація в резервуарах з нержавіючої сталі під контролем температур від 14?C до16 ?C
Назва: Masia Vallformosa
Адреса: La Sala 45, 08735 Vilobi del Penedes, Spain
Вебсайт: www.vallformosa.es
Рік заснування: 1865
Кількість пляшок, що виробляються: 15000000
Частка винограду, що закуповується: 0 (100% власний виноград)
Площа: 9000 га
Про компанію: Vallformosa - 100% сімейна виноробня, заснована в 1865 році в Вілобі дель Пенедес. Зараз вона управляється 5-им поколінням сім'ї Доменеш. Це головна виноробня в сім'ї (4-та за величиною з 250 в Пенедесі), але Доменешам належать ще інші виноробні в регіонах Кава, Каталонія і Ріоха.
Близько 90% всієї продукції експортується в 55 країн світу (Європа, Америка, Азія).
Vallformosa вирощує 15 іспанських сортів винограду: це і молоді лози (їх урожай використовують для базових лінійок вина), і 50-річні (наприклад, лінійка Collection). Урожай з лоз 7-8 років не вініфікують, а продають іншим виноробням. Vallformosa використовує власний штам дріжджів, виведених в їх лабораторії. Раніше цей штам продавали й іншим виробникам, але зараз вирішено використовувати його тільки для власних потреб, щоб зберегти власний стиль і характер вин.
Головний енолог - Xavi Pons.
Владимир 12.2015 |
Аромат акации, округлое, малость приторное, даже достаточная кислотность не спасает. |
Женя 08.2015 |
Одно из любимых, среди недорогих. Легкое, мягкое, не горчит, можно пить как охлажденным, так и нет. В летнюю жару - мой выбор. С сыром особенно. |
Людмила 02.2015 |
Нежное, с тонким вкусом. Понравилось. |
Надя 09.2014 |
Приятное вино. Легкое, очень сладкое в аромате. И главное пьется как полусухое - совсем не кислит и не горчит (даже при комнатной температуре) |
Павел 09.2014 |
Легкое, питкое, в аромате простое, цветочное, вкус свежий.Слегка играет, что даёт дополнитнльную свежесть. Хороший аперитив, подойдет для начала застолья или лёгких заккусок. Так же можно попробовать, вино муреда тоже очень похоже! |