Кошик порожній
Додання товару в кошик

Lapostolle Clos Apalta 2010

Поделиться:
Артикул: 71193
0,75 л
Немає товару на складах

Солодкість: сухе

Тип: тихе

Колір: червоне

Країна: Чилі

Регіон: Кольчагуа

Виробник: Lapostolle

Об'єм: 0,75 л

Дані перевірені: 02.11.2017

Доставка:

  • Самовивіз: WINETIME, пр.Бажана 1е, (м) Осокорки
  • по Києву до дверей від 500 гривень безкоштовно
  • Експрес по Києву протягом трьох годин
  • по Україні згідно тарифів "Нової Пошти", від 1000 гривень безкоштовно

Оплата:

  • Visa/MasterCard (онлайн)
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий розрахунок, рахунок-фактура

Опис Lapostolle Clos Apalta 2010

Технічні характеристики

Тип: тихе

Колір: червоне

Солодкість: сухе

Алкоголь: 15,00%

Цукор: 2,54 г/л

Сорт винограду: 71% карменер, 18% каберне совіньйон, 11% мерло

Рік: 2010

Дегустаційні замітки

Колір: Темний насичений пурпурово-червоний колір.

Аромат: Вино з виразним ароматом чорних і червоних фруктів, який розкривається тонами сливи, червоної вишні, сушеного інжиру і чорниці, з нотками ванілі, конюшини і білого перцю.

Смак: Вино з чудово збалансованим, елегантним смаком з яскравим вибухом фруктових нот, які супроводжуються округлими, оксамитовими, гладкими танінами і дуже довгим соковитим післясмаком.

Спосіб подачі

З чим подавати: Відмінний супровід до дичини, ягнятини і філе антрекот. Також насолоджуйтеся вином у поєднанні з шоколадними десертами з насиченими гіркими нотками какао.

Додаткова інформація

Властивості ґрунту: Колювіальні гранітні ґрунти з шарами глини.

Врожай: Виноград збирали повністю вручну у період з 7-го березня по 18 травня, в залежності від сорту винограду.

Технологія виробництва: Виноград відділяють від гребенів повністю ручним способом. Виноград переміщають у французькі дубові бочки самотоком. Далі мезга ферментується під дією чистої культури дріжджів при контрольованій температурі не менше 28°С. Мацерація триває близько 4-5 тижнів і впродовж усього цього періоду шапка з мезги з суслом перемішується вручну. Молоде вино не освітлюється і не фільтрується, а знімається з осаду прямо в 100% нові французькі дубові діжки методом гравітаційного потоку. Малолактичне бродіння проходить в барелях, в яких вино залишається а витримку.

Витримка: Вино витримується протягом 24 місяців у 225 літрових французьких дубових діжках.



Про виробника Lapostolle Clos Apalta 2010

Назва: Lapostolle

Адреса: Ruta I-50 Camino San Fernando a Pichilemu Km 36, Cunaquito, Santa Cruz, Chile.

Вебсайт: en.lapostolle.com

Рік заснування: 1994

Кількість вин, що виробляються: 18

Кількість пляшок, що виробляються: 4,4 млн.

Площа: 370 га

Про компанію: Компанія Lapostolle була заснована Александрою Марніер Лапостолле та її чоловіком Сирілом де Бурне у 1994 році. Сім’я Марніер Лапостолле, яка ексклюзивно випускає всесвітньо відомий лікер Гран Марніер, славиться виробництвом міцних напоїв та лікерів, однак вже багато поколінь займається і виноробством. Створюючи Lapostolle, сім’я обрала той же безкомпромісний підхід до справи, який допоміг їй досягти успіху у виробництві лікеру Гран Марніер. Мета компанії проста й водночас претензійна і полягає у створенні вин світового рівня з використанням французького досвіду та чилійських терруарів. Зараз у власності Lapostolle 370 гектарів землі, розділеної на 3 виноградники, де вирощують Совіньйон Блан, Шардоне, Каберне Совіньйон, Мерло, Карменер та Сіру. Виноробня Lapostolle знаходиться у місті Кунако, поблизу Санта Круз. Це власна виноробня компанії, на якій виготовляють вина лінійок Casa та Cuv?e Alexandre. Загалом її виробнича потужність сягає 3.300.000 літрів. Для ферментації та витримки вин використовуються як чани з нержавіючої сталі, так і французькі дубові діжки. Продукція Lapostolle представлена у понад 60-ти країнах світу.

Відгуки (0) Lapostolle Clos Apalta 2010

Ура! Ваш відгук буде першим:

Ваш відгук
Оценка:

Плохо Отлично

Дивіться також
Lapostolle Clos Apalta 0,75 л
0,75 л Артикул: 94810

369700грн

Iнші товари