Кошик порожній
Додання товару в кошик

Шоколад молочний Papuasia 36% Maglio Arte Dolciaria

Поделиться:
Артикул: 70575
50 г
Немає товару на складах

Розділ: Солодощі

Вид: Шоколад

Тип: Шоколад молочний

Бренд: Maglio

Країна: Італія

Доставка:

  • Самовивіз: WINETIME, пр.Бажана 1е, (м) Осокорки
  • по Києву до дверей від 500 гривень безкоштовно
  • Експрес по Києву протягом трьох годин
  • по Україні згідно тарифів "Нової Пошти", від 1000 гривень безкоштовно

Оплата:

  • Visa/MasterCard (онлайн)
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий розрахунок, рахунок-фактура

Опис Шоколад молочний Papuasia 36% Maglio Arte Dolciaria

Дегустаційні замітки

Опис: Papuasia – це чистий молочний шоколад з 36% какао сортів Кріолло та Форастеро, вирощених на острові Ява. Шоколад блідо-коричневого золотистого кольору. Багатий пряний аромат з нотками маслянистої карамелі, тютюну, вершків, ванілі та лісових горіхів. Відчутний тонкий маслянистий смак, який переходить у нотки ванілі, карамелі та ніжні і вишукані відтінки какао. Оці надзвичайно ніжні нотки какао майже повністю приглушуються молочно-ванільними тонами, але достатньо сильні та відчутні. Післясмак нагадує молочну карамель з м'якою, вершковою консистенцією.

З чим подавати: Ідеальна пара для кріплених десертних вин.

Технічні характеристики

Країна: Італія

Виробник: Maglio Arte Dolciaria

Маса / об'єм: 50 г

Додаткова інформація

Склад: цукор, какао масло, какао терте (Папуа), молоко сухе незбиране 28%, емульгатор: соєвий лецитин, натуральний ароматизатор: ваніль. Може містити сліди горіхів та мигдалю. Мінімальний вміст какао 70%.

Харчова та енергетична цінність: На 100г: 570 ккал, белки - 7.9г, жиры - 38.4г, углеводы - 47.5г.

Умови зберігання: Зберігати в сухому прохолодному місці

Термін придатності: 24 місяці



Про виробника Шоколад молочний Papuasia 36% Maglio Arte Dolciaria

Назва: Maglio Arte Dolciaria

Адреса: Via Templari 16, 73100, Lecce

Вебсайт: www.cioccolatomaglio.it

Рік заснування: 1875

Про компанію: Компанія Maglio була заснована у 1875 році, коли Антоніо Мальйо (Maglio) відкрив гостинний двір в Мальє, провінції Лечче. Сюди він з сім'єю переїхав з Аріано ді Пулья (тепер Аріано-Ірпіно).
Дотримуючись моди, син Антоніо, Джузеппе, відкрив кафе-пекарню на головній площі міста, яка спеціалізувалася на випічці тортів. Син Джузеппе, Данте, на початку двадцятого століття запропонував послуги з організації виїзних банкетів і доставки їжі додому, а також налагодив виробництво домашніх лікерів. За це він отримав прізвисько «сім мізків». Данте також виявив, що шоколад яким покривають делікатеси з мигдальної пасти (їх продавали у кафе) дозволяє зберігати їх свіжими набагато довше.
Завдяки важкій праці Вінчензо, сина Данте, який узяв на себе управління цією солідною організацією у 1960 році, стало можливе подальше запровадження інновацій. Він збільшив виробництво шоколаду і тортів, винайшов нові рецепти та розширив лінійку солодощів. Також Вінчензо розумів наскільки важливо зробити бренд Maglio легко впізнаваним. І саме він був тим, хто вирішив використовувати карету у якості логотипу компанії.
Тепер Мауріціо і Массімо, які в даний час очолюють групу Maglio, дбають про процвітання компанії, її розвиток і розширення, завжди ставлячи перед собою нові, честолюбні цілі не тільки в комерційному плані, але і в плані того, що вони виробляють. Кожного року Maglio додає нові ласощі до її традиційної лінійки шоколаду, а також переглядає і удосконалює класичні рецепти Пулії.

Відгуки (0) Шоколад молочний Papuasia 36% Maglio Arte Dolciaria

Ура! Ваш відгук буде першим:

Ваш відгук
Оценка:

Плохо Отлично

Дивіться також
Набор «Подарочный» 502175: игристое + сладости (classic)
-10%
Набор «Подарочный» 517075: ламбруско + продукты
-10%
Iнші товари