Кошик порожній
Додання товару в кошик

Салямі Pellegrino Ungherese

Поделиться:
Артикул: 79225
100 г
Немає товару на складах

Розділ: М'ясні делікатеси

Вид: Ковбаса

Бренд: Pellegrini

Країна: Італія

Доставка:

  • Самовивіз: WINETIME, пр.Бажана 1е, (м) Осокорки
  • по Києву до дверей від 500 гривень безкоштовно
  • Експрес по Києву протягом трьох годин
  • по Україні згідно тарифів "Нової Пошти", від 1000 гривень безкоштовно

Оплата:

  • Visa/MasterCard (онлайн)
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий розрахунок, рахунок-фактура

Опис Салямі Pellegrino Ungherese

При покупці вагових продуктів вказуйте в коментарі, в якому вигляді Ви хочете їх отримати - цілісним шматком або нарізкою.
За замовчуванням продукти не нарізаються.
Подивитися фото, як ми упаковуємо ваговий товар ...

Дегустаційні замітки

Опис: Салямі вважається однією з візитних карток Італії. Кожен регіон Італії представлений своїм виглядом салямі, і Ломбардія славиться угорською салямі - Ungherese. Її рецепт був запозичений у часи панування в Європі Австро-Угорської Імперії. Ця типова дрібнозерниста салямі, виготовлена виключно зі свинини, зі збалансованою пропорцією м'яса/жиру. До якої додають подрібнену і замочену у білому вині суміш солі, перцю, паприки і часнику. Потім її підкопчують і в'ялять. Ковбаса характеризується виразним смаком з легкими димними нотками.

З чим подавати: Ідеально салямі поєднується з хлібом і хлібними паличками Гріссіні.

Технічні характеристики

Країна: Італія

Виробник: Italia Alimentari S.p.A.

Маса / об'єм: 100 г

Додаткова інформація

Склад: Свинина, сіль, цукор (декстроза, сахароза), натуральні ароматизатори і спеції, антиоксидант: E301, консерванти: Е250, E252, ароматизатор копчення. Без ГМО, не містить глютену та інших алергенів.

Харчова та енергетична цінність: """388 ккал; білки - 26 г, жири - 31 г, вуглеводи < 1"""

Умови зберігання: 0-6°C

Термін придатності: 6 місяців



Про виробника Салямі Pellegrino Ungherese

Назва: Pellegrini

Адреса: Via Cavour 229, 12068 Narzole (CN)

Вебсайт: www.cbitalia.it

Рік заснування: 2004

Про компанію: Італійський сімейний бізнес Pellegrini народився у 2004 році у результаті злиття двох існуючих підприємств, які спеціалізувалися на традиційному виготовленні ковбас і салямі: ковбасного заводу Cuneo Carni, заснованого у 1979 році у Нарцоле і Salumificio Sabolo 1954 року. У 2009 група розширюється з придбанням Nebiolo, ще однією м'ясопереробною компанією, яка діє з 1962 року у регіоні Асті. Сьогодні Pellegrini group налічує більш 50 працівників, будує нові заводи з системою мінімального впливу на навколишнє середовище у Бене-Ваджіенна. Компанія дивиться у майбутнє з непідробним ентузіазмом, вірою у цінності традицій, високу якість домашніх продуктів і безперервний розвиток. Вони пишаються тим, що використовують ім’я Pellegrini як «гарантійну печатку» для своїх покупців. Смак традицій, любов до добре зробленої роботи, пристрасть до якісних домашніх продуктів: все це і більше Ви можете відчути у кожному кусочку салямі від Pellegrini. Ця основа сім’ї, яка зробила італійські кулінарні традиції своїм покликанням, поєднуючи пристрасть і виробничі методи «минулих часів» з постійними, невпинними технологічними дослідженнями. Справді, для того, щоб гарантувати виняткову якість в повній відповідності зі строгими правилами HACCP, системи домашнього виготовлення продукту покладаються на автоматизацію з моменту заповнення сировиною і до відправлення в магазини, таким чином продукт ніколи не вступає в безпосередній контакт з оператором. Якість продукції гарантована ISO 9001, її обсяг сягає більш ніж 3 млн. кілограм на рік. Pellegrini продається по всій Італії і закордоном, як в супермаркетах так і в невеличких сусідніх спеціалізованих магазинчиках. Виробничі потужності Pellegrini розташовані на території всієї Італії, не лише північно-західному регіоні П’ємонту. Компанія виробляє спеціалітети з північного і південного П’ємонту, і також з Валле-д'Аоста, Венето, Лаціо, Кампанія і Сицилія, зокрема шинку (прошутто), салямі, мортаделла, сало (лардо), котекіно, мочета та багато іншого. Регіональні спеціалітети виготовляють з м’яса тварин вирощених у межах регіону, без використання ГМО зі строго контрольованими каналами поставок: серед них Gran Cotto, Cotechino і Nostranello delle Langhe «носять» ім’я Pellegrini.

Відгуки (4) Салямі Pellegrino Ungherese

Валера 02.2015

Вкусная колбаска по сходной цене.

Паша 02.2015

Вкус слабый не сильно выраженный, копченностей вообще не слышно.

Женя 02.2015

яркий насыщенный вкус. Действительно чувствуется прокопченность. Соленая, копченая, жирная настоящая салями :)

Юля 01.2015

унгерезе - мою любимый вид салями. Мне нравится его подкопченность и насыщенный вкус.

Ваш відгук
Оценка:

Плохо Отлично

Дивіться також
Крем-сыр Philadelphia Original Kraft 175 г
175 г Артикул: 60115

8700грн

Хамон Serrano El Conchel без кости 18 мес. 100 г
100 г Артикул: 117926

9120грн

Фундук Mister Nut Обжаренные сухим методом 100 г
100 г Артикул: 118439

13300грн

Iнші товари