Кошик порожній
Додання товару в кошик

Tagliolini Tartufissima з трюфелем та червоним вином

Поделиться:
Артикул: 65389
250 г
Немає товару на складах

Розділ: Паста

Вид: Паста пісна

Бренд: Tartuflanghe

Країна: Італія

Доставка:

  • Самовивіз: WINETIME, пр.Бажана 1е, (м) Осокорки
  • по Києву до дверей від 500 гривень безкоштовно
  • Експрес по Києву протягом трьох годин
  • по Україні згідно тарифів "Нової Пошти", від 1000 гривень безкоштовно

Оплата:

  • Visa/MasterCard (онлайн)
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий розрахунок, рахунок-фактура

Опис Tagliolini Tartufissima з трюфелем та червоним вином

Дегустаційні замітки

Опис: Тальяліні - різновид довгої тонкої локшини: вона приблизно в 2-3 вужча, ніж тальятелле (близько 2мм). У рецепт від Tartuflanghe входять 2 особливих інгредієнти: червоне вино Barbaresco DOCG і чорний літній трюфель, які разом надають страві особливий, дуже

З чим подавати: Ідеально поєднується з сухими червоними винами.

Технічні характеристики

Країна: Італія

Виробник: Tartuflanghe

Маса / об'єм: 250 г

Додаткова інформація

Склад: борошно з твердих сортів пшениці, яйця не менше 20%, вино Barbaresco DOCG 3%, чорний літній трюфель (Tuber aestivum Vitt) 3%, сушений подрібнений виноград, натуральні ароматичні речовини.

Харчова та енергетична цінність: 180 кКал, білки - 8г, жири - 2г, вуглеводи - 33г.

Умови зберігання: зберігати в прохолодному сухому місці

Термін придатності: 2 роки



Про виробника Tagliolini Tartufissima з трюфелем та червоним вином

Назва: Tartuflanghe

Адреса: Loc. Catena Rossa 7 - 12040 Piobesi d'Alba (CN) Italia

Вебсайт: www.tartuflanghe.it

Рік заснування: 1980

Про компанію: Засновники компанії, Доменіка та Беппе, почали займатись продажем свіжих трюфелів з П’ємонту у 1968 році. В той час їхній ресторан “Da Beppe” в самому центрі міста Альба було відзначено в путівнику «Michelin Guide» як місце зустрічі всіх любителів страв на основі грибів та трюфелів. Компанія «Tartuflanghe» розпочала свою діяльність у 1980 році з метою отримання прибутку з улюбленої справи та досвіду всього життя Беппе, який працював шеф-поваром на круїзних лайнерах з 1958 по 1966 рік, вчителем у кухарській школі, шеф-поваром у найвідоміших ресторанах п’ємонтської кухні та сам став власником відомого ресторану. Перші страви на основі трюфелів були приготовлені для того, щоб задовольнити витончені смаки справжніх гурманів, та дати їм можливість посмакувати улюбленими трюфелями у будь-яку пору року. Під керівництвом Беппе в лабораторії «Tartuflanghe» було виготовлено першу в світі пасту на основі трюфелів, яка у 1992 році на виставці «Fancy Food Summer Show» у Нью-Йорку була визнана найкращим новим продуктом року. Після пасти було випущено різотто, поленту та фондуту з трюфелями. Традиційні, дуже автентичні п’ємонтські рецепти створили чудову репутацію компанії Беппе. Сьогодні «Tartuflanghe» можна знайти у найпрестижніших магазинах та спеціалізованих гастрономічних відділах по всій Італії. Ця продукція широко представлена у елітних ресторанах в різних куточках світу. Її якість гарантується завдяки ретельному відбору сировини, контролю кожного етапу виробництва та застосуванню власних традиційних методів у поєднанні з новими технологічними досягненнями. Віднедавна справою батьків також почали займатись Стефанія та Паоло, які успадкували від Доменіки та Беппе досвід та ентузіазм, і підкріплюють їх постійними новими ідеями.

Відгуки (0) Tagliolini Tartufissima з трюфелем та червоним вином

Ура! Ваш відгук буде першим:

Ваш відгук
Оценка:

Плохо Отлично

Дивіться також
Кофе молотый Lavazza Qualita Oro
Артикул: 32471

22700грн

Сыр  Valio Oltermanni 250 г
250 г Артикул: 104725

11200грн

Сыр овечий выдержанный Entrepinares Viejo 100 г
100 г Артикул: 26599

7300грн

Фермерская баранина ребро
Артикул: 25421

4220грн

Iнші товари