Кошик порожній
Додання товару в кошик

Tarufissima №19 з трюфелем

Поделиться:
Артикул: 65388
250 г
Ціна Кількість Разом
49700грн
49700грн
В наявності 6 шт.
по мережі: 49 шт.
продано: 18 шт.

Розділ: Паста

Вид: Паста пісна

Бренд: Tartuflanghe

Країна: Італія

Доставка:

  • Самовивіз: WINETIME, пр.Бажана 1е, (м) Осокорки
  • по Києву до дверей від 500 гривень безкоштовно
  • Експрес по Києву протягом трьох годин
  • по Україні згідно тарифів "Нової Пошти", від 1000 гривень безкоштовно

Оплата:

  • Visa/MasterCard (онлайн)
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий розрахунок, рахунок-фактура

Опис Tarufissima №19 з трюфелем

Дегустаційні замітки

Опис: Тальятелле - класична італійська локшина з регіону Емілія-Романья, винайдена в епоху Відродження романтичним кухарем, натхненним золотистим кучерявим волоссям Лукреції Борджіа (позашлюбної дочки папи римського Олександра VI). Повна ручна робота робить пас

З чим подавати: Ідеально поєднується з винами Castello di Ama Rosato Toscana, Mazzei Fonterutoli Chianti Classico та іншими.

Технічні характеристики

Країна: Італія

Виробник: Tartuflanghe

Маса / об'єм: 250 г

Додаткова інформація

Склад: борошно з твердих сортів пшениці, яйця не менше 20%, чорний літній трюфель (Tuber aestivum Vitt) 7%, натуральні ароматичні речовини.

Харчова та енергетична цінність: на 100г: 180 кКал, білки - 8г, жири - 2г, вуглеводи - 33г.

Умови зберігання: зберігати в прохолодному темному місці

Термін придатності: 3 роки



Про виробника Tarufissima №19 з трюфелем

Назва: Tartuflanghe

Адреса: Loc. Catena Rossa 7 - 12040 Piobesi d'Alba (CN) Italia

Вебсайт: www.tartuflanghe.it

Рік заснування: 1980

Про компанію: Засновники компанії, Доменіка та Беппе, почали займатись продажем свіжих трюфелів з П’ємонту у 1968 році. В той час їхній ресторан “Da Beppe” в самому центрі міста Альба було відзначено в путівнику «Michelin Guide» як місце зустрічі всіх любителів страв на основі грибів та трюфелів. Компанія «Tartuflanghe» розпочала свою діяльність у 1980 році з метою отримання прибутку з улюбленої справи та досвіду всього життя Беппе, який працював шеф-поваром на круїзних лайнерах з 1958 по 1966 рік, вчителем у кухарській школі, шеф-поваром у найвідоміших ресторанах п’ємонтської кухні та сам став власником відомого ресторану. Перші страви на основі трюфелів були приготовлені для того, щоб задовольнити витончені смаки справжніх гурманів, та дати їм можливість посмакувати улюбленими трюфелями у будь-яку пору року. Під керівництвом Беппе в лабораторії «Tartuflanghe» було виготовлено першу в світі пасту на основі трюфелів, яка у 1992 році на виставці «Fancy Food Summer Show» у Нью-Йорку була визнана найкращим новим продуктом року. Після пасти було випущено різотто, поленту та фондуту з трюфелями. Традиційні, дуже автентичні п’ємонтські рецепти створили чудову репутацію компанії Беппе. Сьогодні «Tartuflanghe» можна знайти у найпрестижніших магазинах та спеціалізованих гастрономічних відділах по всій Італії. Ця продукція широко представлена у елітних ресторанах в різних куточках світу. Її якість гарантується завдяки ретельному відбору сировини, контролю кожного етапу виробництва та застосуванню власних традиційних методів у поєднанні з новими технологічними досягненнями. Віднедавна справою батьків також почали займатись Стефанія та Паоло, які успадкували від Доменіки та Беппе досвід та ентузіазм, і підкріплюють їх постійними новими ідеями.

Відгуки (0) Tarufissima №19 з трюфелем

Ура! Ваш відгук буде першим:

Ваш відгук
Оценка:

Плохо Отлично

Дивіться також
Хамон Iberico Cebo Jamondor 24-28 мес. (целая нога) 1шт
-20%
1шт Артикул: 108590

999700 799760грн

Уксус Mioaceto №10 box Acetaia Sereni 0,1 л
0,1 л Артикул: 64682

24700грн

Голландские вафли с карамелью Daelmans 290 г
290 г Артикул: 102315

9700грн

Iнші товари