Кошик порожній
Додання товару в кошик

Крем шоколадно-горіховий «Какао» Guido Gobino

Поделиться:
Артикул: 70441
220 г
Немає товару на складах

Розділ: Солодощі

Вид: Шоколадна паста

Тип: Шоколад молочний

Бренд: Guido Gobino

Країна: Італія

Доставка:

  • Самовивіз: WINETIME, пр.Бажана 1е, (м) Осокорки
  • по Києву до дверей від 500 гривень безкоштовно
  • Експрес по Києву протягом трьох годин
  • по Україні згідно тарифів "Нової Пошти", від 1000 гривень безкоштовно

Оплата:

  • Visa/MasterCard (онлайн)
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий розрахунок, рахунок-фактура

Опис Крем шоколадно-горіховий «Какао» Guido Gobino

Дегустаційні замітки

Опис: Шоколадний крем з насиченішим і тривалішим відтінком смаку, ніж у традиційному шоколадному кремі Джандуйя. Проте навіть у цьому кремі найважливішим інгредієнтом залишається п'ємонтський фундук, походження та якість якого контролюється законом (ІGT). Даний

З чим подавати: Смачне і незабутнє поєднання з морозивом та свіжими фруктами.

Технічні характеристики

Країна: Італія

Виробник: Guido Gobino Srl

Маса / об'єм: 220 г

Додаткова інформація

Склад: "цукор, обезжирений какао-порошок 25%, П'ємотський лісовий горіх, масло П'ємотського лісового горіха, незбиране сухе молоко, какао, тростинний цукор, какао-масло, обезжирений какао-порошок, екстракт ванілі ""Бурбон"" з Мадагаскару, емульгатор: соєвий лецитин"

Харчова та енергетична цінність: На 100г: 524 ккал, білки - 8.38г, жири - 51.67г, вуглеводи - 30.09г.

Умови зберігання: зберігати в сухому прохолодному місці

Термін придатності: 2 роки



Про виробника Крем шоколадно-горіховий «Какао» Guido Gobino

Назва: Guido Gobino

Адреса: Via Giuseppe Luigi Lagrange, 1, 10123 Torino, Italy

Вебсайт: www.guidogobino.it

Рік заснування: 1946

Про компанію: Gobino Guido, поєднання творчої пристрасті, шоколадного мистецтва та інновацій, вважається сьогодні одним із найкращих майстрів шоколадної справи як на національному, так і на міжнародному рівнях. Ретельний відбір тільки найкращої сировини, точний контроль на всіх етапах виробництва, пошук нових смаків з повагою до традицій, передові технології та брендинг – характерні риси шоколадної компанії Guido Gobino. Її історія розпочалася у 1946 році, коли в Турині була відкрита лабораторія по виробництву шоколаду та цукерок командиром Musso. У 1964 році Джузеппе Гобіно, батько Гвідо Гобіно, завдяки своєму великому досвідові з переробки какао-бобів, отриманому в 1950-х рр., приєднується до компанії у якості директора виробничих процесів. Джузеппе стає єдиним власником лабораторії у 1980 році, в той час компанія здійснює ретельні дослідження у галузі виробництва шоколаду, особливо звертає увагу на використання місцевих продуктів, зокрема п'ємонтського фундука. Таким чином з’являються на світ цукерки Turin Giandujotto та шоколадний крем Джанджуя. На початку 90-х рр.. здійснюється реструктуризація виробничих процесів, сімейні традиції оновлюються, але залишаються вірними стародавнім рецептам Турину. Останні роки для Guido Gobino стали періодом дуже активного розвитку, про що свідчить поява багатьох нових продуктів і вдосконалення традиційних і відомих рецептів шоколаду.

Відгуки (0) Крем шоколадно-горіховий «Какао» Guido Gobino

Ура! Ваш відгук буде першим:

Ваш відгук
Оценка:

Плохо Отлично

Дивіться також
Набор «Подарочный» 502175: игристое + сладости (classic)
-10%
Набор «Подарочный» 517075: ламбруско + продукты
-10%
Iнші товари