Кошик порожній
Додання товару в кошик

Цукерки молочні Tartufo Dolce di Alba Tartuflanghe

Поделиться:
Артикул: 70731
200 г
Немає товару на складах

Розділ: Солодощі

Вид: Цукерки

Тип: Шоколад молочний

Бренд: Tartuflanghe

Країна: Італія

Доставка:

  • Самовивіз: WINETIME, пр.Бажана 1е, (м) Осокорки
  • по Києву до дверей від 500 гривень безкоштовно
  • Експрес по Києву протягом трьох годин
  • по Україні згідно тарифів "Нової Пошти", від 1000 гривень безкоштовно

Оплата:

  • Visa/MasterCard (онлайн)
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий розрахунок, рахунок-фактура

Опис Цукерки молочні Tartufo Dolce di Alba Tartuflanghe

Дегустаційні замітки

Опис: Ці смачні молочні цукерки ручної роботи виготовлені на основі високоякісного молочного шоколаду та п'ємонтських лісових горіхів, які завдяки своїй солодкості здобули популярність у всьому світі.

З чим подавати: Цукерки чудово поєднуються з кавою.

Технічні характеристики

Країна: Італія

Виробник: Tartuflanghe

Маса / об'єм: 200 г

Додаткова інформація

Склад: молочний шоколад 48% (какао терте, цукор, масло какао, сухе незбиране молоко 20%, лактоза, емульгатор: соєвий лецитин, натуральний ароматизатор: ваніль), лісовий горіх з П'ємонту 35%, цукрова пудра. Може містити глютен, сліди фруктів, арахісу, яєць.

Харчова та енергетична цінність: На 100г: 561 ккал, білки - 7г, жири - 37г, вуглеводи - 7г.

Умови зберігання: +4...22° С

Термін придатності: 12 місяців



Про виробника Цукерки молочні Tartufo Dolce di Alba Tartuflanghe

Назва: Tartuflanghe

Адреса: Loc. Catena Rossa 7 - 12040 Piobesi d'Alba (CN) Italia

Вебсайт: www.tartuflanghe.it

Рік заснування: 1980

Про компанію: Засновники компанії, Доменіка та Беппе, почали займатись продажем свіжих трюфелів з П’ємонту у 1968 році. В той час їхній ресторан “Da Beppe” в самому центрі міста Альба було відзначено в путівнику «Michelin Guide» як місце зустрічі всіх любителів страв на основі грибів та трюфелів. Компанія «Tartuflanghe» розпочала свою діяльність у 1980 році з метою отримання прибутку з улюбленої справи та досвіду всього життя Беппе, який працював шеф-поваром на круїзних лайнерах з 1958 по 1966 рік, вчителем у кухарській школі, шеф-поваром у найвідоміших ресторанах п’ємонтської кухні та сам став власником відомого ресторану. Перші страви на основі трюфелів були приготовлені для того, щоб задовольнити витончені смаки справжніх гурманів, та дати їм можливість посмакувати улюбленими трюфелями у будь-яку пору року. Під керівництвом Беппе в лабораторії «Tartuflanghe» було виготовлено першу в світі пасту на основі трюфелів, яка у 1992 році на виставці «Fancy Food Summer Show» у Нью-Йорку була визнана найкращим новим продуктом року. Після пасти було випущено різотто, поленту та фондуту з трюфелями. Традиційні, дуже автентичні п’ємонтські рецепти створили чудову репутацію компанії Беппе. Сьогодні «Tartuflanghe» можна знайти у найпрестижніших магазинах та спеціалізованих гастрономічних відділах по всій Італії. Ця продукція широко представлена у елітних ресторанах в різних куточках світу. Її якість гарантується завдяки ретельному відбору сировини, контролю кожного етапу виробництва та застосуванню власних традиційних методів у поєднанні з новими технологічними досягненнями. Віднедавна справою батьків також почали займатись Стефанія та Паоло, які успадкували від Доменіки та Беппе досвід та ентузіазм, і підкріплюють їх постійними новими ідеями.

Відгуки (0) Цукерки молочні Tartufo Dolce di Alba Tartuflanghe

Ура! Ваш відгук буде першим:

Ваш відгук
Оценка:

Плохо Отлично

Дивіться також
Набор «Подарочный» 502175: игристое + сладости (classic)
-10%
Набор «Подарочный» 517075: ламбруско + продукты
-10%
Iнші товари