Кошик порожній
Додання товару в кошик

Цукерки з сицилійським мигдалем Tartufo Dolce di Alba Tartuflanghe

Поделиться:
Артикул: 70728
200 г
Немає товару на складах

Розділ: Солодощі

Вид: Цукерки

Тип: Шоколад чорний

Бренд: Tartuflanghe

Країна: Італія

Доставка:

  • Самовивіз: WINETIME, пр.Бажана 1е, (м) Осокорки
  • по Києву до дверей від 500 гривень безкоштовно
  • Експрес по Києву протягом трьох годин
  • по Україні згідно тарифів "Нової Пошти", від 1000 гривень безкоштовно

Оплата:

  • Visa/MasterCard (онлайн)
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий розрахунок, рахунок-фактура

Опис Цукерки з сицилійським мигдалем Tartufo Dolce di Alba Tartuflanghe

Дегустаційні замітки

Опис: Цукерки створені на основі сицилійського мигдалю і печива амаретто. Солодкі трюфельні солодощі виготовлені з добірних інгредієнтів та стануть вишуканим післяобіднім десертом.

З чим подавати: Цукерки чудово поєднуються з кавою.

Технічні характеристики

Країна: Італія

Виробник: Tartuflanghe

Маса / об'єм: 200 г

Додаткова інформація

Склад: темний шоколад (цукор, какао терте, какао-масло, емульгатор: соєвий лецитин, натуральний ароматизатор: ваніль), мигдаль з Сицилії 24%, цукрова пудра, печиво амаретто 13% (цукор, абрикос мигдаль 18%, яєчний білок, лактоза та молочний білок, ароматизатор

Харчова та енергетична цінність: На 100г: 518 ккал, білки - 8г, жири - 30г, вуглеводи - 54г.

Умови зберігання: +4...22° С

Термін придатності: 12 місяців



Про виробника Цукерки з сицилійським мигдалем Tartufo Dolce di Alba Tartuflanghe

Назва: Tartuflanghe

Адреса: Loc. Catena Rossa 7 - 12040 Piobesi d'Alba (CN) Italia

Вебсайт: www.tartuflanghe.it

Рік заснування: 1980

Про компанію: Засновники компанії, Доменіка та Беппе, почали займатись продажем свіжих трюфелів з П’ємонту у 1968 році. В той час їхній ресторан “Da Beppe” в самому центрі міста Альба було відзначено в путівнику «Michelin Guide» як місце зустрічі всіх любителів страв на основі грибів та трюфелів. Компанія «Tartuflanghe» розпочала свою діяльність у 1980 році з метою отримання прибутку з улюбленої справи та досвіду всього життя Беппе, який працював шеф-поваром на круїзних лайнерах з 1958 по 1966 рік, вчителем у кухарській школі, шеф-поваром у найвідоміших ресторанах п’ємонтської кухні та сам став власником відомого ресторану. Перші страви на основі трюфелів були приготовлені для того, щоб задовольнити витончені смаки справжніх гурманів, та дати їм можливість посмакувати улюбленими трюфелями у будь-яку пору року. Під керівництвом Беппе в лабораторії «Tartuflanghe» було виготовлено першу в світі пасту на основі трюфелів, яка у 1992 році на виставці «Fancy Food Summer Show» у Нью-Йорку була визнана найкращим новим продуктом року. Після пасти було випущено різотто, поленту та фондуту з трюфелями. Традиційні, дуже автентичні п’ємонтські рецепти створили чудову репутацію компанії Беппе. Сьогодні «Tartuflanghe» можна знайти у найпрестижніших магазинах та спеціалізованих гастрономічних відділах по всій Італії. Ця продукція широко представлена у елітних ресторанах в різних куточках світу. Її якість гарантується завдяки ретельному відбору сировини, контролю кожного етапу виробництва та застосуванню власних традиційних методів у поєднанні з новими технологічними досягненнями. Віднедавна справою батьків також почали займатись Стефанія та Паоло, які успадкували від Доменіки та Беппе досвід та ентузіазм, і підкріплюють їх постійними новими ідеями.

Відгуки (0) Цукерки з сицилійським мигдалем Tartufo Dolce di Alba Tartuflanghe

Ура! Ваш відгук буде першим:

Ваш відгук
Оценка:

Плохо Отлично

Дивіться також
Набор «Подарочный» 502175: игристое + сладости (classic)
-10%
Набор «Подарочный» 517075: ламбруско + продукты
-10%
Iнші товари